Mergi direct la conținut »
Alex Velea a postat o imagine cu copiii săi. Ce au observat fanii
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Alex Velea a postat o imagine cu copiii săi. Ce au observat fanii

Alex Velea a postat o imagine cu copiii săi. Ce au observat fanii

Alex Velea și Antonia au împreună doi băieți minunați, iar ieri, de Ziua Copilului, artistul a postat o imagine cu cei doi fii ai săi, prilej cu care le-a spus ”La mulți ani” tuturor copiilor. Fanii lui însă au au observat un lucru evident: cei doi copii sunt leit tatăl lor.

”La mulți ani tuturor copiilor și părinților cu suflet de copil! ”, a scris Alex Velea în dreptul imaginii cu cei doi copii ai săi.

 

Simpatici foc, cei doi micuți au făcut deliciul fanilor părinților lor. Pe lângă multe urări și mesaje de admirație, prieteni virtuali ai artistului au observar și asemănarea izbitoare între Alex Velea și cei doi copii pe care-i are cu Antonia.

Dacă este să ne uităm și la Alex Velea când era de vârsta copiilor lui, putem spune fără îndoială că aceștia sunt copia lui fidelă.

”Seamănă leit cu tine, doar culoarea ochilor o au de la Antonia”, a scris unul dintre fani.

Alex Velea pe vremea când era copil

Antonia și Alex Velea, care au participat recent la show-ul Uite cine dansează, de la Pro Tv, formează un cuplu de mai mulți ani. Cei doi au împreună doi băieți, Dominic și Akim. Antonia mai are o fetiță, Maya, din mariajul cu Vincenzo Castellano. Și Alex Velea a fost căsătorit o dată, cu Ana, în perioada 2010-2014.

Close
Închide
  Close