MENIU CAUTĂ
, de Iulian Simbeteanu

Alexandra Stan, criticată dur de o cântăreaţă celebră: «Eu pe ea o acuz… S-a plâns că a fost o sclavă, dar a fost mai rău de atât, a fost trimisă la produs»

Distribuie

Solista de muzică consideră că Alexandra ar putea să colaboreze cu orice impresar şi nu trebuia să accepte comportamentul violent al lui Marcel Prodan.

„Eu o acuz pe ea, pentru că nu cred că este prima dată când se întâmplă asta. Ştiu că aceşti copii sunt disperaţi să cânte, să fie pe scenă, nu îi interesează nici cât câştigă, nimic. Există mirajul acesta al scenei. Eu pe ea o acuz, pentru că a răbdat. Părinţii ei probabil că nu ştiau, ei se mândreau cu fata lor. Probabil că ea şi-a dorit foarte mult să cânte, dar nu trebuia să accepte. Dacă are talent, poate să cânte mai departe, orice impresar o doreşte”, a declarat Mirabela Dauer, la emisiunea „Drept la ţintă”, de la Kanal D.

Mirabela Dauer o spune că Marcel Prodan trebuie să plătească pentru că a bătut-o pe Alexandra Stan.

„Ea s-a plâns că a fost o sclavă, dar a fost mai rău de atât, a fost trimisă la produs. Ea trebuie să meargă mai departe, să nu renunţe. Băiatul ăsta trebuie să plătească pentru ce a făcut. Nu este normal să procedeze aşa” . 

Alexandra Stan (24 de ani) nu a depus plângere penală pentru vătămare corporală împotriva impresarului său, ci doar pentru şantaj. Solista îl acuză pe Marcel Prodan că ar fi şantajat-o pentru a renunţa la cele câteva zeci de mii de euro, onorariul de la concertele deja susţinute.

Comentarii