MENIU CAUTĂ

Alexandra Velniciuc face zilnic câte 300 de abdomene și își învață în mașină rolurile pentru “Te cunosc de undeva

Distribuie

Actrița Alexandra Velniciuc, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor descoperi din 8 septembrie, ora 20.00, în postura de concurentă la “Te cunosc de undeva!”, face zilnic câte 300 de abdomene.

Am această rigoare, de a face zilnic mișcare. Merg alert câte 6 km pe zi. Și fac câte 300 de abdomene, orice-ar fi”, spune aceasta. De altfel, mișcarea o ajută pe Alexandra să-și păstreze silueta de adolescentă. ”Eu și acum îmi port hainele din liceu”, mai spune ea.

Vara aceasta, Alexandra Velniciuc a făcut naveta în Grecia, în satul de la malul mării unde, de 20 de ani, își petrece vacanțele împreună cu soțul ei, regizorul Șerban Puiu. De data aceasta, Alexandra n-a mai putut sta acolo toată perioada pe care și-ar fi dorit-o, din cauza programului aglomerat pe care l-a avut în țară. Însă cele șase drumuri dus-întors în Grecia pe care le-a parcurs cu mașina au fost departe de a fi obositoare. Și asta pentru că îi place foarte mult să șofeze. Și pentru că în mașină nu se plictisește niciodată. ”În mașină e oaza mea de liniște. Îmi dau telefoanele, îmi repet textele pentru teatru și, mai nou, îmi învăț rolurile pentru ”Te cunosc de undeva!””, spune Alexandra.

Citește și

VIDEO/Metodă revoluționară de învățare, propusă de un psiholog: „În loc să-și facă temele în 2 ore, un copil le poate face în 20 de minute”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește mai multe despre alexandra velniciuc, abdomene și replici pe Libertatea.

Comentarii