Mergi direct la conținut »
Alexandra Velniciuc face zilnic câte 300 de abdomene și își învață în mașină rolurile pentru “Te cunosc de undeva
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Alexandra Velniciuc face zilnic câte 300 de abdomene și își învață în mașină rolurile pentru “Te cunosc de undeva

Alexandra Velniciuc face zilnic câte 300 de abdomene și își învață în mașină rolurile pentru “Te cunosc de undeva

Actrița Alexandra Velniciuc, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor descoperi din 8 septembrie, ora 20.00, în postura de concurentă la “Te cunosc de undeva!”, face zilnic câte 300 de abdomene.

Am această rigoare, de a face zilnic mișcare. Merg alert câte 6 km pe zi. Și fac câte 300 de abdomene, orice-ar fi”, spune aceasta. De altfel, mișcarea o ajută pe Alexandra să-și păstreze silueta de adolescentă. “Eu și acum îmi port hainele din liceu”, mai spune ea.

Vara aceasta, Alexandra Velniciuc a făcut naveta în Grecia, în satul de la malul mării unde, de 20 de ani, își petrece vacanțele împreună cu soțul ei, regizorul Șerban Puiu. De data aceasta, Alexandra n-a mai putut sta acolo toată perioada pe care și-ar fi dorit-o, din cauza programului aglomerat pe care l-a avut în țară. Însă cele șase drumuri dus-întors în Grecia pe care le-a parcurs cu mașina au fost departe de a fi obositoare. Și asta pentru că îi place foarte mult să șofeze. Și pentru că în mașină nu se plictisește niciodată. “În mașină e oaza mea de liniște. Îmi dau telefoanele, îmi repet textele pentru teatru și, mai nou, îmi învăț rolurile pentru “Te cunosc de undeva!””, spune Alexandra.

Citește și

VIDEO/Metodă revoluționară de învățare, propusă de un psiholog: „În loc să-și facă temele în 2 ore, un copil le poate face în 20 de minute”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Close
Închide
  Close