Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Alina Pușcaș și soțul ei, noapte romantică la un hotel din Capitală. „Am fugit de acasă”

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au decis să sărbătorească cei cinci ani de când s-au cunoscut, într-un mod interesant. Cei doi au plecat de acasă și au petrecut o noapte la un hotel din Capitală.

„Sărbătorim. Am fugit de acasă împreună într-un hotel din București și avem de gând să rămânem aici până dimineață, să ne simțim bine, să fim numai noi cu noi”, le-a povestit Alina Pușcaș prietenilor virtuali.

Alături de mesaj, vedeta a postat și un selfie în care apare alături de tatăl copiilor săi.

Alina Pușcaș și Mihai au împreună trei copii, iar recent au făcut și cununia civilă, într-un cadru restrâns. La eveniment au participat prietenii și familia.

În 2015, în luna august, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, și tot în aceeași perioadă s-a mutat cu partenerul ei de viață ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care este căsătorită religios din vara lui 2017.

În luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru a doua oară.

Ea a adus pe lume o fetiță, Melissa Antonia. Alina Pușcaș a devenit mămică pentru a treia oară în data de 3 august 2019. Vedeta a adus pe lume o fetiță care a primit numele Iris.

Close
Închide
  Close