Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Amalia Năstase își trăiește din plin viața. „Distracție înseamnă să dansezi și să bei cu măsură”

Amalia Năstase este una dintre cele mai discrete persoane din showbiz, iar recent a făcut o dezvăluire care i-a luat pe mulți prin surprindere. Fosta soție a lui Ilie Năstase a dezvăluit cum se distrează atunci când iese în oraș cu prietenii.

De Livia Lixandru,

„Nu prea merg în club, dar și atunci când merg dansez până când ne dau afară. Ies o dată la două luni, cam așa.Hai ca ies, ies. Distracția înseamnă să te distrezi și să bei atât cât se te simți bine, să nu cazi pe jos.

Eu nu beau, zic pentru ceilalți care beau. Să bei până când te simți bine, să fie un DJ bun la petrecere, vreau să fac o petiție”, a declarat Amalia Năstase, la Star Matinal, potrivit Spynews.

Amalia Năstase a vorbit și despre cum vor decurge sărbătorile de iarnă în familia acesteia. „Vine Moș Nicolae, ne-am scos toți cizmele. Toți și-au făcut liste cu ce își doresc de Moș Nicolae, Moș Crăciun, eu nu mi-am făcut.

Îi așteptăm să vină, aștept să văd ce aș putea să vreau. Toma vrea jucării în toate felurile și formele. Ema a venit cu o listă scrisă frumos de acum o săptămână. Aștept să îi mai rămână lui Moșu și pentru mine”, a mai spus Amalia Năstase.

Close
Închide
  Close