MENIU CAUTĂ

Anamaria Prodan sare în apărarea lui Gigi Becali. Impresara are numai cuvinte de laudă la adresa lui

Distribuie

Anamaria Prodan a sărit în apărarea lui Gigi Becali. Impresara a fost foarte categorică în declarațiile pe care le-a făcut.

Anamaria Prodan, care este căsătorită cu antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf, a fost extrem de categorică într-un mesaj pe care l-a făcut public pe contul său de pe o rețea de socializare.

Anamaria Prodan a sărit în apărarea lui Gigi Becali, cel care de-a lungul anilor a făcut donații substanțiale pentru călugării români de la Muntele Athos.

Impresara l-a felicitat pe Gigi Becali pentru cum procedează în plan sportiv și pentru implicarea sa în acest domeniu.

„Stăteam și mă uităm cum ne batem joc de oameni cărora chiar le păsa de fotbalul românesc … GICĂ HAGI ȘI GIGI BECALI.
 ÎL FACEM ZOB PE BECALI.
 Gigi nu este bun? De ce? Pentru că a cumpărat numai jucători români la bani de vedete internaționale? Pentru că și dorește să dea șansă și să crească jucători tineri români?…. Pentru că a reușit performanța de a le face cotă de milioane? Cine a mai reușit așa ceva? Doar Becali și Hagi!

BECALI TREBUIE LĂUDAT PENTRU CĂ-ȘI BAGĂ BANII FAMILIEI LUI ÎN ACEST SPORT ! ESTE SINGURUL CARE-ȘI PERMITE SĂ INVESTEASCĂ LA ACEST NIVEL ÎN FOTBALUL ROMÂNESC !!!HAI SĂ ÎNCERCĂM SĂ APROPIEM OAMENII Ca EL DE FOTBAL… DACĂ VOM CONTINUĂ AȘA , HAGI VA PLECA … BECALI NU VA MAI BAGA BANI ÎN FOTBAL … Și încet-încet fotbalul nostru se va clasa la nivel mondial pe ultimul loc…
 FELICITĂRI DOMNULE BECALI ! JOS PĂLĂRIA PENTRU CE PERFORMANȚE AȚI REUȘIT SĂ FACEȚI DE ATÂT DE MULȚI ANI! Felicitări pentru faptul că ați avut curaj să lăsați poarta Stelei pe mână unui copil (ANDREI VLAD), atât de talentat cu perspective uriașe de a ajunge un portar imens care se va vinde pe milioane și care va aduce numele României pe buzele multor oameni .

FELICITĂRI CĂ AȚI AVUT CURAJUL SĂ DEBUTAȚI UN COPIL DE 14 ani și altul de 16 ani (Ianis Stoica și Emil Pacionel)într un meci oficial! CINSTE DUMNEAVOASTRĂ ȘI LUI GICĂ HAGI! PĂCAT CĂ-S PUȚINI CARE VĂ IAU EXEMPLUL!”, a transmis Anamaria Prodan.


Citește și: EXCLUSIV/Simona Halep, la un pas să dea cu piciorul unei sponsorizări de 2 milioane $! Ofertată de o companie americană


 

Citește mai multe despre Declarații pe Libertatea.

Comentarii