MENIU CAUTĂ
15 Mai. 2017 12:57

Anca Pop va cânta la o petrecere de fițe de la Cannes. Party cu Eva Longoria, Orlando Bloom și Adriana Lima | VIDEO

Distribuie

Anca Pop va cânta la o petrecere de fițe de la Cannes. Este invitată să întrețină atmosfera la un party cu nume grele din showbiz-ul internațional.

Anca Pop este singurul artist din România invitat să cânte la petrecerea Warner Music de la Cannes, care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni.

La party-ul exclusivist, care se va desfășura pe un iaht,  vor fi prezente numeroase staruri internaționale. Eva Longoria, Orlando Bloom, Naomi Campbell, Adriana Lima sunt doar câteva nume celebre de pe lista de invitați, în timp ce pe scenă vor mai urca Jess Glynne și Anne Marie, aceasta din urma cântând piesa Rockabye' alături de Sean Paul.

Anca Pop, care a făcut furori în Japonia, va fi prezentă mai întâi la Warner Music Conference, în fața unui public specializat, prilej cu care artista româncă va vorbi despre primul ei album, Anca Pop, ce va fi lansat în vara acestui an.

Seara, Anca Pop, care a cântat și în Peru, va încânta audiența cu un show excentric și provocator, regizat de Emil Rengle.
Cei doi participă pentru a doua oară la  evenimentele Warner Music de la Cannes. Acestea se desfășoară în paralel cu celebrul Festival Internațional de Film de la Cannes, care va debuta pe 17 mai.

Warner Music Group a lansat de-a lungul timpului nume precum Prince, Madonna, Led Zeppelin, Jason Derulo, Bruno Mars sau Ed Sheeran. Anca Pop şi Emil Rengle au intrat în atenţia casei de discuri datorită videoclipurilor şi show-urilor excentrice și elaborate pe care le realizează.

După ce a avut un turneu în Japonia si a cântat apoi vreme de trei luni în Macau, Anca Pop a revenit în Romania pentru a finaliza pregătirile pentru albumul de debut.

Piesa Loco Poco', primul extras pe single, va avea premiera pe 26 Mai în 38 de țări, printre care și România.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Primăria Capitalei a „abandonat” trei panouri electrice sub Podul Basarab
Comentarii