Mergi direct la conținut »
Anca Țurcașiu a dezvăluit secretul dietei sale. De 24 de ani a scos un aliment din regimul său
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Anca Țurcașiu a dezvăluit secretul dietei sale. De 24 de ani a scos un aliment din regimul său

Anca Țurcașiu a dezvăluit secretul dietei sale. De 24 de ani a scos un aliment din regimul său

Anca Țurcașiu a dezvăluit secretul dietei sale. Superba artistă a vorbit despre regimul său de viață.

De Dana Aramă,

Anca Țurcașiu are 47 de ani, dar arată incredibil de bine. Nimeni nu-i dă adevărata vârstă. Are un trup de invidiat și o siluetă impecabilă.

Artista, care este căsătorită cu Cristian Georgescu, împreună cu care are un băiat pe nume Radu, a dezvăluit cum se menține într-o formă fizică de invidiat.

 

Anca Țurcașiu a dezvăluit secretul dietei sale. A renunțat definitiv la carne

 

„De 24 de ani nu mai mănânc carne. Am citit nişte cărţi despre asta şi am încercat. Sunt ovo-lacto-vegetariană şi mă simt extraordinar. Eu sunt o persoană care nu iubeşte carnea, deci a fost ceva natural, nu mi-a fost deloc greu.

Nu fac caz de lucrul acesta, iar băieţilor mei le gătesc normal. Doar eu fac parte din această categorie, a ovo-lacto-vegetarienilor. Mai fac şi eu excese, dar cu măsură.

De exemplu, dacă am avut o zi în care am mâncat cu plăcere două felii de tort, câteva zile după aceea beau un pahar cu apă, mănânc un măr sau un iaurt”, a declarat ea pentru emisiunea „Acces Direct”, de la Antena 1.

Close
Închide
  Close