MENIU CAUTĂ
22 Mai. 2018 12:30

Anda Adam, decolteu răvășitor la un eveniment. Toate privirile au fost pe bustul vedetei

Distribuie

Cântăreața a fost o apariție mai mult decât sexy la un eveniment monden.

Anda Adam a fost prezentă la un eveniment monden care a avut oc în Capitală. Cântăreața a fost una dintre cele mai sexy apariții.

Pentru evenimentul respectiv, Anda Adam a ales să poarte o salopetă cu un decolteu foarte adânc în partea din față. Ținuta i-a venit ca turnată pe trupul foarte bine lucrat la sala de sport.


Bustul răvășitor al artistei a atras imediat atenția. Cei prezenți la eveniment nu și-au putut lua ochii de la bustul generos al cântăreței, care are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic.

Vedeta a postat câteva fotografii pe contul său de pe o rețea de socializare. Deși cei mai mulți internauți  au felicitat-o pentru cum arată, au existat și voci care i-au atras atenția că se expune prea mult.

 „Anda, dragă, chiar e necesar să-ți expui sânii atât de mult? Tu ești o artistă talentată, cu un corp tonifiat, pentru ce e nevoie de expunere exagerată”, i-a transmis un prieten virtual Andei Adam.


Citește și: VIDEO/ Inocent Theatre, singura trupă de actori nevăzători din România. Au trăit o viaţă în întuneric, acum strălucesc în lumina reflectoarelor


 

Citește mai multe despre bust și decolteu pe Libertatea.

Comentarii