Mergi direct la conținut »
Anda Adam, dezvăluiri cutremurătoare despre încercările grele prin care a trecut. "A fost un an foarte greu"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Anda Adam, dezvăluiri cutremurătoare despre încercările grele prin care a trecut. "A fost un an foarte greu"

Anda Adam, dezvăluiri cutremurătoare despre încercările grele prin care a trecut. „A fost un an foarte greu”

Anda Adam nu a avut un an deloc ușor. Ea a suferit o operație grea și a avut nevoie de o perioadă de recuperare lungă. Însă, cu ajutorul familiei, ea a trecut peste toate necazurile și acum dezvăluie ce așteptări are pentru anul viitor.

Cântăreața a povestit că anul acesta a trecut prin clipe grele, însă de fiecare dată a avut familia alături, lucru care a ajutat-o să treacă peste.

„A fost un an plin de multe lucruri, dar în acelaşi timp un an extrem de greu pentru că am suferit o intervenţie chirurgicală foarte grea, o recuperare de 6-7 luni, adică din anul ăsta, eu 6-7 luni am fost numai pe recuperare intensă”, a spus Anda Adam la Antena Stars.

Totuși, ea este pregătită să o ia de la zero în 2019.

„Îmi doresc ca anul care vine să fie cel mai bun an din viaţa mea şi simt că o să fie aşa pentru că am emis foarte multă energie bună. Sunt convinsă că o să fie un an aşa cum mi l-am proiectat. Am multe planuri şi multe activităţi şi multă energie pentru asta. Mi-am revenit acum, sunt cu piciorul fresh şi trebuie să bag mare”, a declarat Anda Adam.


CITEȘTE ȘI: ANALIZĂ/ Blocaj în Parlament. PSD se vede în imposibilitatea de a-şi trece proiectele de lege, din dorinţa de a-şi apăra liderul


 

Close
Închide
  Close