Mergi direct la conținut »
Andi îi dă lovitura de grație lui Hannelore. Nu mai vrea o relație cu ea
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Andi îi dă lovitura de grație lui Hannelore. Nu mai vrea o relație cu ea

Andi, fostă ispită la Insula Iubirii, a spus răspicat că nu mai vrea o relație cu Hannelore, cea de care a fost foarte apropiat pe durata show-ului.

La show-ul Insula Iubirii, Hanellore a mers împreună cu iubitul ei, Bogdan, dar s-a simțit foarte atrasă de ispita Andi. După încheierea show-ului, Hannelore s-a căsătorit cu Bogdan, însă mariajul lor s-a destrămat de curând. După separare, Hannelore s-a revăzut cu ispita Andi la un târg de nunți din Timișoara. Despre cei doi s-a spus că și-ar fi reînnodat relația și chiar că ar fi petrecut o noapte fierbinte împreună. Însă lucrurile nu stau deloc așa.

Într-un interviu pentru Antena Stars, Andi a făcut lumină în ceea ce privește relația pe care o are cu Hannelore.

„Îi pot oferi prietenia mea, i-am spus şi după târg. Eu nu aş mai acorda a doua şansă. Atunci trebuia profitat, acum din păcate este prea târziu. Nu ştiu dacă aş putea să o privesc pe Hannelore ca pe o viitoare iubită”, a spus Andi la emisiunea Star Magazin, de la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Într-o intervenție telefonică, Hannelore a făcut și ea declarații:

„Prietenia mea o ofer persoanelor care simt că ţin la mine. Prietenie nu înseamnă iubit. Poate că sunt confuză. Eu nu mi-am dorit mai mult decât să păstrez legătura, dar nu a fost nici măcar acea legătură până în momentul de faţă. Nu am nicio altă relaţie…

Întâlnirea cu Andi a fost foarte frumoasă şi mi-a făcut plăcere. Am primit multe mesaje de la femei care s-au regăsit în situaţia mea, mesaje în care femei foarte multe îmi spun că le este teamă să renunţe la relaţia lor de lungă durată pentru că le este teamă de un posibil eşec”.

Citește și: 114 ani de la nașterea lui Birlic. Ion Dichiseanu: „Era o persoană extrem de emotivă. În afara scenei, nu lega două vorbe!”

 

Close
Închide
  Close