Mergi direct la conținut »
Andra și Cătălin Măruță, detalii din viața lor de părinți. Cine este mai tolerant cu cei doi micuți
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andra și Cătălin Măruță, detalii din viața lor de părinți. Cine este mai tolerant cu cei doi micuți

Andra și Cătălin Măruță, detalii din viața lor de părinți. Cine este mai tolerant cu cei doi micuți

Andra Și Cătălin Măruță au povestit despre cum sunt ei în rolul de părinți, atunci când sunt departe de lumina reflectoarelor, doar în compania moștenitorilor lor.

De Dana Aramă,

Cântăreața Andra și prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai unite și mai frumoase cupluri de vedete din showbiz-ul românesc. Au împreună doi copii adorabili, David și Eva.

Andra și Cătălin Măruță, care de curând au făcut dezvăluiri despre viața lor, au acordat un interviu pentru numărul din decembrie al revistei Viva.

Cei doi au povestit despre cum sunt ei ca părinți, explicând cine este mai permisiv cu copiii.

„Eu cred că tati e mai permisiv!Deși aș fi vrut să fiu eu zâna cea bună…”, a declarat Andra.

La rândul lui, Cătălin Măruță a explicat:

„Da, e posibil ca eu să permit mai mult excepții, recunosc! Asta pentru că Andra reușește să petreacă mai mult timp cu ei. Iar eu, dacă ajung târziu acasă, înclin să amân ora de culcare, de exemplu, ca să mai petrecem o jumătate de oră împreună… Sau, ca să smulg un zâmbet, îi las un pic mai mult la desene animate…”.

Andra și Cătălin Măruță, care s-au sărutat prima oară la mare, au oferit detalii și despre educația pe care le-au dat-o celor doi copii ai lor.

„Îi creștem independenți, cu multă încredere în sine. Îi lăsăm cât mai liberi, dar cu limite, desigur. Poate că e o atitudine la modă acum, dar și noi am fost crescuți așa”, a declarat Andra.

„Ne-am uitat la ce fac alți părinți, am citit cărți și ne-am bucurat să ne dăm seama că, până la urmă, instinctele noastre erau corecte. Pe copii îi ajută să știe regulile casei, să se ferească de ce îi pune în pericol și să îi respecte pe ceilalți și, în același timp, să își folosească imaginația cât mai mult”, a completat Cătălin Măruță.

Citește mai multe pe viva.ro


Citește și: Iubirea neîmpărtășită a Cristinei Stamate. A fost îndrăgostită de Ștefan Bănică Senior


 

Close
Închide
  Close