MENIU CAUTĂ
26 Iun. 2017 22:13

Andreea Bălan e categorică. „Nu se împrumută, nu se aruncă”

Distribuie

Andreea Bălan este convinsă că un om poate pierde orice, dar amintirile sunt cele care rămân pentru totdeauna.

După o perioadă extrem de încărcată cu viața de familie, dar și cu emisiuni, spectacole și diverse evenimente mondene, Andreea Bălan și-a luat o binemeritată vacanță. Andrerea Bălan este plecată din țară, la Saint-Tropez, alături de partenerul ei de viață, actorul George Burcea.

Cei doi au împreună o fetiță, Ella. Andreea Bălan a mărturisit recent că își dorește și al doilea copil.

Aflată în vacanță, Andreea Bălan a adunat o grămadă de amintiri care să-i bucure sufletul peste ani. Despre acest lucru a vorbit cântăreața pe o rețea de socializare.

„Poți pierde orice, dar amintirile locurilor vizitate vor rămâne cu tine pâna la sfârșitul vieții. Acestea nu se pierd, nu se împrumută, nu se aruncă, nu se uită. Rămân în minte și în suflet”, a afirmat artista.

Cum arată Andreea Bălan în costum de baie

 

Pe internet, vedeta le-a făcut o surpriză fanilor ei, deloc puțin la număr, arătându-le cum se prezintă în costum de baie. Andreea Bălan arată fără reproș, silueta ei este impecabilă, de parcă nici nu a trecut printr-o naștere.

„Dansez pentru soare ?”, a spus ea.


Citește și:

Ce spune Marcel Toader despre violența fizică. Reacția soției sale a venit imediat

Tavi Clonda, primul mesaj după ce a fost dat afară de la Kanal D. Îmi pare rău că nu am putut..' Cine i-a luat locul artistului în emisiune


Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Mărturii copleșitoare împotriva falsului medic de la Spitalul Ilfov
Comentarii