MENIU CAUTĂ

Andreea Bănică a primit sfaturi despre sex de la tatăl ei. Ce i-a spus acesta

Distribuie

Cântăreața Andreea Bănică a afirmat că tatăl său a sfătuit-o cu privire la prima experiență sexuală.

Andreea Bănică este fidelă aceluiași bărbat, Lucian Mitrea, de foarte mulți ani. Mariajul lor, din care au rezultat doi copii, este unul foarte unit.

Cântăreața a explicat la o emisiune de televiziune că tatăl său a fost cel care i-a vorbit despre cum stau lucrurile cu băieții și care a sfătuit-o cu privire la prima experiență sexuală.

„Tatăl meu era foarte protector, m-a învățat de mică cum e treaba cu bărbații, băieţii.  Mi-a spus să stau cuminte până la o anumită vârstă că o femeie, ca să fie frumoasă, trebuie să îşi înceapă viaţa sexuală mult mai tarziu.

 Şi ca o femeie să se păstreze, să arate foarte bine mai târziu, când ea va fi matură, să stea cuminte până la o anumită vârstă. Și mi-a intrat asta în cap, am zis că vreau să arăt bine, vreau să fiu frumoasă şi am ascultat.

După aceea l-am întâlnit pe Lucian și cam asta a fost să fie. Și e singurul bărbat din viața mea. Așa că părinții mei ar fi fost mândri şi azi”, a spus Andreea Bănică la emisiunea Star Matinal, de la Antena Stars.


Citește și: ANALIZĂ/ CCR, arbitrul între partide. Cine sunt judecătorii care s-au opus revocării șefei DNA şi cât de politizată este Curtea


 

Citește mai multe despre sfaturi și tata pe Libertatea.

Comentarii