MENIU CAUTĂ
25 Mai. 2018 17:26

GALERIE FOTO/ Andreea Esca, atunci și acum. Cum arăta la prima petrecere VIVA! și cum s-a prezentat acum

Distribuie

Andreea Esca este una dintre vedetele care au fost o prezență constantă la evenimentul VIVA! Party.

Prezentatoarea principalului jurnal de știri de la Pro TV, Andreea Esca, a fost prezentă joi, 24 mai 2018, la evenimentul Viva Party. Din anul 1999, de la prima ediție, până în prezent, Andreea esca a fost o prezență constantă la Viva party, nelipsind decât o singură dată.

 ”Am lipsit, cred, la o singură petrecere VIVA! Când era prea departe! Eu sunt de la știri, proximitatea e foarte importantă pentru mine”, a declarat Andreea Esca pentru VIVA!.

La petrecerea VIVA! de anul acesta, Andreea Esca a fost o apariție plină de culoare. A ales o rochie vaporoasă, în tonuri de portocaliu și roz, ușor decoltată, prinsă cu un cordon în talie, astfel încât să-i fie foarte bine marcată silueta.

Deși pare neschimbată, diferențe există între Andreea Esca din 2018 și Andreea Esca așa cum se prezenta ea la prima petrecere Viva, din vara anului 1999.

 

La acea vreme, prezentatoarea principalului jurnal de știri de la Pro TV se afla la începutul carierei și a venit însoțită de soțul ei, omul de afaceri Alexandre Eram. Atunci, Andreea Esca era brunetă și a ales o ținută de culoare neagră, o rochie fără mâneci care i-a a scos în evidență un decolteu înnebunitor.

De altfel, pe Andreea Esca o leagă multe amintiri de Viva Party. Vedeta și soțul ei, Alexandre Eram au fost protagoniștii copertei primului număr VIVA!, oferind echipei accesul în apartamentul lor de la vremea aceea.

Indiferent ce ținute a adoptat Andreea Esca la evenimentele Viva Party din toți acești ani, două lucruri au rămas neschimbate în ceea ce o privește pe celebra știristă: tunsoarea bob și zâmbetul larg de pe chipul ei.


Citește și: EXPERIMENT / Cât timp stă blocat un şofer pe Şoseaua de Centură a Bucureştiului – VIDEO


 

Citește mai multe despre schimbare, transformare și Viva! Party pe Libertatea.

Comentarii