Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Andreea Mantea și Cristi Mitrea, schimb de replici cu subînțeles. Ce bine se înțeleg acum. „Hai acasă, mama!”

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au avut un schimb de replici interesante în mediul virtual, după ce prezentatoarea TV a postat o imagine, alături de care a scris un mesaj. Tatăl lui David nu s-a abținut, așa că i-a comentat imediat vedetei.

De Livia Lixandru,

În imaginea publicată de Andreea Mantea, se vede o pată de apă în formă de inimă.  „Și mergând eu prin parcare, dragostea-mi iese în cale”, a scris ea în descriere.

Mitrea nu a ratat ocazia și i-a trimis un mesaj. „Rupi și pe versuri, mai nou, mama :))”, a scris el. „Aveam si continuare, dar… am zis să nu atrag atenția! Adica să nu excelez chiar in toate! ??? Vrei să ți-o zic???”, a răspuns ea, potrivit Wowbiz.

„Modestă, cum te știu. Ia :)) impress me ?”, a scris Mitrea. „Ooooffff… bine dacă insiști… ???Dar de ce e neagră oare? Oare o fi de supărare?
Mai am o variantă, dar ți-o zic în privat! Nu vreau să se bată editurile pe mine!”, a răspuns Andreea Mantea.

„Hai acasă, mama. Scoatem un mini volum ? Ești top! ???”, a răspuns el.

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au trăit o frumoasă poveste de dragoste, în urmă cu aproape cinci ani, la scurt timp după ce s-au cunoscut în show-ul „Burlăcița”.

Înainte ca băiețelul lor să se nască, cei doi au decis să se despartă. Cu timpul însă, aceștia au ajuns la concluzia că, de dragul lui David, ar trebui să aibă o relație frumoasă. În prezent, ei se înțeleg foarte bine și petrec mult timp împreună cu băiețelul lor, în vârstă de patru ani.

Close
Închide
  Close