MENIU CAUTĂ

Andreea Marin și-a transformat grădina în cabină de machiaj. Acolo s-a aranjat pentru o filmare

Distribuie

Andreea Marin și-a transformat grădina în cabină de machiaj. Acolo, în spațiul ei atât de drag, a fost vedeta fardată pentru o filmare.

Prezentatoarea de televiziune Andreea Marin, mama unei fete pe nume Violeta, locuiește la casă și este foarte mândră, dar și extrem de grijulie cu grădina ei.

Miercuri, Andreea Marin, care are o relație cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, a transformat grădina casei în studio de machiaj. Acolo a fost fosta zână a surprizelor pregătită pentru o filmare la Pro TV.

„Grădina-cameleon! ? Într-o zi se transformă în birou de lucru, în altă devine studio foto sau tv, azi e locul destinat machiajului și coafurii, căci ne așteaptă o filmare cu echipa Pro TV despre campania #NuExistaNuSePoate.

În tot acest timp, ea nu stă cuminte, ca un simplu decor: rodește, se îmbogățește cu noi miresme și culori. Un petec de pământ îngrijit cu dragoste te hrănește, te bucură și te răsplătește înzecit”, le-a explicat Andreea marin celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.


Citește și: EXCLUSIV: Ce răspunde Banca Națională la acuzațiile lui Liviu Dragnea: ”BNR sprijină politica economică a Guvernului”


 

Citește mai multe despre Andreea Marin, casa, gradina și Machiaj pe Libertatea.

Comentarii