De Petre Dobrescu,

„Nu mai eram acel copil minunat doar pentru că eram copilul lui. În timp, a trebui să muncesc mult să-i demonstrez că merit să fiu apreciată, iubită, că sunt demnă de dragostea lui. Trebuia să arăt că fac tot posibilul prin notele pe care le luăm la școală, prin răspunsurile la întrebările care îmi erau mereu  adresate, din pictură, muzică clasică, poezie, literatura… Trebuia să arăt că sunt foarte bună și că știu răspunsul la orice. Deși mă chinuiam din răspunteri să fac față asaltului continuu de provocări, paradoxal cea mai mică greșeală făcea că totul să pălească, lucru care mă făcea nedemna de dragostea mult dorită. Am crescut și această cursă a devenit din ce în ce mai aprigă. Nimic nu mai era îndeajuns, iar asta a stârnit în mine această dorință fantastică de a face atât de multe.

Mi-ar fi plăcut să simt asta de la tatăl meu, să știu că sunt importantă și că mă iubește indiferent de ceea ce am făcut. Mi-aș fi dorit să știu că este madru de mine și de realizările mele și să știu că va fi lângă mine chiar dacă erau  momente în care poate nu îmi ieșeau lucrurile. Dar el nu a știut să o facă, și nu pentru că nu mă iubea, din contra. Din atât de multă dragoste pe care nu știa cum să mi-o arate, își dorea să mă motiveze cât mai mult, să fiu cât mai bună. A reușit, dar a lăsat și urme, o presiune care m-a urmărit continuu și cu care uneori mă mai lupt și în ziua de azi și pe care pot să o recunosc atât de bine și la alte fete care au trăit experiențe similare”, a scris Andreea Raicu pe blog.

Citește și

CORESPONDENȚĂ DIN CHIȘINĂU/ În fața unei crize politice fără precedent, moldovenii încearcă să-și păstreze măcar simțul umorului. Gluma străzii: „Avem două Guverne, în caz că unul se strică”

RECOMANDĂRI
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
GSP.RO
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
HOROSCOP
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat