MENIU CAUTĂ

Andreea Tonciu, în costum de baie. Și-a scos posteriorul la înaintare

Distribuie

Chiar dacă nu mai este la fel de activă pe rețelele de socializare de când este femeie măritată, Andreea Tonciu le mai face din când câte o surpriză amicilor ei virtuali.

Andreea Tonciu este, de un an de zile o femeie așezată la casa ei. În septembrie anul trecut, bruneta s-a căsătorit cu Daniel Niculescu, cel care  i-a interzis să mai iasă la la TV. Cei doi, care au fost cununați de cuplul Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf, au împreună o fetiță.

Andreea Tonciu și partenerul ei de viață se află de câteva zile în Emiratele Arabe, acolo unde au fost să-l sărbătorească pe nașul lor, care a împlinit 42 de ani.

Bruneta a profitat de vremea frumoasă și a ieșit să facă plajă, acolo unde s-a fotografiat sumar îmbrăcată, așa cum făcea în vremurile de altădată.

Îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, de culoare neagră, Andreea Tonciu s-a lăsat fotografiată din spate, astefl încât să i se vadă posteriorul ferm și bombat în toată splendoarea.

Chiar dacă s-a lăsat fotografiată cu posteriorul la vedere, bruneta a făcut-o sub privirile partenerului ei de viață, care făcea o baie în mare.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV | Paula Seling a pățit-o la un concert. „Îmi șoptea la ureche, iartă-mă…”


 

Citește mai multe despre daniel niculescu, costum de baie și posterior pe Libertatea.

Comentarii