Mergi direct la conținut »
Andreea Tonciu, panicată în luna a şaptea de sarcină. A ajuns pe mâna medicilor
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Tonciu, panicată în luna a şaptea de sarcină. A ajuns pe mâna medicilor

Andreea Tonciu, panicată în luna a şaptea de sarcină. A ajuns pe mâna medicilor

Emotivă şi foarte sensibilă, Tonciu s-a pus pe plâns şi înainte de o banală consultaţie. Bruneta a mers, împreună cu mama şi cu sora ei, la clinica din Turcia unde şi-a operat nasul, pentru a vedea dacă totul decurge cum trebuie, după intervenţia suferită în urmă cu un an şi jumătate.

De Clara Vacaru,

„Mă gândesc să-mi schimb silicoanele, peste vreo doi ani. Aş vrea unele mai mici. Îmi doresc şi un băieţel. Mă simt bine, dar obosesc foarte repede, simt că iau şi în greutate. Până acum nu m-am îngrăşat prea tare”, a spus ea.

După ce a aflat că nu are de ce să-şi facă probleme, Tonciu s-a mai liniştit şi a mărturisit, la Antena 1, că îşi doreşte câteva operaţii estetice şi pentru mama ei. Mai exact, silicoane, rinoplastie şi liposucţie.

Nici sora ei, în vârstă de 16 ani, nu spune nu intervenţiilor de acest gen. Adolescenta vrea să-şi micşoreze nasul, dar va trebui să mai aştepte doi ani, până când va deveni majoră.

Close
Închide
  Close