Mergi direct la conținut »
Andreea Tonciu are ”verde” din nou să apară la TV. Nașii Reghe și Anamaria Prodan au reușit totul
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Tonciu are ”verde” din nou să apară la TV. Nașii Reghe și Anamaria Prodan au reușit totul

Andreea Tonciu are ”verde” din nou să apară la TV. Nașii Reghe și Anamaria Prodan au reușit totul

Andreea Tonciu a primit ”verde” să apară din nou la emisiunile TV, de care mărturisea că îi este tare dor de când a rămas acasă pentru a-și crește fetița. Cel care se opunea aparițiilor televizate ale brunetei nu era nimeni altul decât soțul ei, Daniel. Nașii cuplului, Laurențiu și Ana Maria Reghecampf, au dus însă muncă de lămurire și soțul Andreei a cedat. Chiar ea a povestit asta, într-o emisiune TV unde a fost invitată.

De Mihai Niculescu,

Cam de trei ani, vârsta pe care o va împlini în iunie fiica Andreei Tonciu, Rebeca, lipsește bruneta de pe micul ecran, aparițiile sale fiind destul de rare. Motivul a fost, așa cum a spus chiar ea de câteva ori, faptul că soțul ei, Daniel, nu îi încurajează ieșirile publice. Însă, situația pare să se fi schimbat, a declarat chiar Andreea Tonciu în emisiunea ”Răi da buni”.

Crede-mă, sunt foarte fericită, sunt mult mai liniştită, dar îmi lipseşte nebunia pe care o făceam eu înainte. Să apar non-stop la televizor, cum apăream înainte. Chestia asta a fost cam urâtă, să nu mai fac ce făceam înainte, mi s-a pus un stop în care nu m-am regăsit. A intervenit şi naşa, şi naşul, au fost discuţii. Acum mă lasă să apar la orice emisiune. (…) Nu am pierdut ceva, libertatea cu apariţiile mele TV, în rest de ieşit ies. Am refuzat foarte multe proiecte, foarte mari. Dani s-a obişnuit, trebuie să îi placă. Dacă ies acum ies doar cu soţul meu, doar în weekend când o las la mama mea. Ieşirile nu îmi lipsesc. (…) În faţa naşilor aproba, iar acasă schimba foaia. Este gelos, dar nu mai este cum era în trecut. El poate să facă ce vrea, nu sunt posesivă”, a spus Andreea Tonciu, potrivit spynews.ro.

„2019 o să fie anul meu, o să redevin Andreea Tonciu, pe micul ecran” a conchis bruneta.


Citește și: Reacția Spitalului Ilfov, în cazul medicului fals de la Ginecologie: „Până la proba contrarie, documentele pe care le avem atestă că doamna este medic”


 

Close
Închide
  Close