Mergi direct la conținut »
Andrei Ciobanu, despre eroina comediei “Oh, Ramona!”. „S-a măritat, aşa am auzit”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andrei Ciobanu, despre eroina comediei “Oh, Ramona!”. „S-a măritat, aşa am auzit”

Andrei Ciobanu, despre eroina comediei “Oh, Ramona!”. „S-a măritat, aşa am auzit”

Regizorul Cristina Jacob şi Andrei Ciobanu au dat detalii în direct, duminică, despre comedia „Oh, Ramona”: ”Adevărata Ramona s-a măritat. Aşa am auzit”, a spus Andrei Ciobanu, autorul bestsellerului „Suge-o, Ramona!”,  despre eroina poveştii sale.

Lansarea filmului  “Oh, Ramona!”, va avea loc de ziua îndrăgostitilor, pe 14 februarie, iar comedia este așteptată cu sufletul la gura atât cititorii cărții  “Suge-o, Ramona”, carte care a inspira filmul, cât și de cei care doar au auzit despre controversată carte.

Cristina Jacob, regizorul filmului, și Andrei Ciobanu, autorul cărții, au avut un live pe subiectul lansarii comediei. Printre topicurile de discuție cel mai interesant a fost să aflăm că adevărata “Ramona s-a măritat”, a spus Andrei Ciobanu despre eroina poveștii sale.

În ceea ce o privește pe Cristina Jacob cunoscută după succesul filmelor ““Poveste de dragoste”, “Selfie” și “Selfie 69”…” ea a declarat “Simt că e prima dată când fac un film cu adevărat… cred că și datorită limbii engleze imi suna a film”. Cast-ul “Oh, Ramona!” este format în mare parte din actori străini, cu excepția actorului principal, Bogdan Iancu și a guest star-urilor: Smiley, Gina Pistol, Feli, Cristina Ich, Laura Giurcanu și Gabi Jugaru.

Citește și

Iadul alb i-a lăsat pe români în beznă. Un reporter a fost în weekend într-un sat din județul Ialomița, cel mai afectat de fenomenele extreme din ultimele zile

Close
Închide
  Close