MENIU CAUTĂ
06 Iul. 2017 14:17

Anna Lesko s-a pozat în costum de baie. Ce i-a fost dat să audă

Distribuie

Anna Lesko s-a afișat în costum e baie în fața internauților, însă unele dintre comentariile fanilor nu au fost deloc prea plăcute pentru vedetă.

Anna Lesko este considerată una dintre cele mai non-conformiste și senzuale cântărețe de pe scena muzicală din țara noastră.

Artista este o apariție cu totul aparte pe scenă, grație costumelor sumare și foarte colorate pe care le adoptă în concerte și spectacole.

Este așezată la casa ei și are un băiețel, Adam, cu care vorbește nu doar în română, ci și în rusă. Deși a trecut printr-o naștere, Anna Lesko are o silietă de invidiat, pe care nu ezită să o expună în ținute sumare sau la plajă.


Te-ar putea interesa și: Fostul soț al Israelei Vodovoz a ajuns să cerșească pe stradă. Cum a fost surprins pe străzile de la Cannes


Anna Lesko s-a pozat în costum de baie. „Când băiatul tău va fi mare va fi „foarte mândru””

Anna Lesko s-a pozat recent într-un costum de baie dintr-o bucată. S-a lăsat fotografiată dintr-o parte, astfel că ipostaza i-a scos în evidență posteriorul.

Cu toate că arată foarte bine, Anna Lesko a fost criticată de unii dintre internauți pentru că se afișează sumar îmbrăcată.

„Când băiatul tău va fi mare și va vedea pozele tale, va fi „foarte mândru”! Ține-o tot asa!”, „Să înțeleg că în ziua de azi îți vinzi și corpul, nu doar vocea sau talentul, degeaba ai talent dacă nu ai corp, buze, t..e etc!!”, i-au transmis unii dintre cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.


Citește și: Sportivă medaliată cu aur, reprofilată pe videochat. Au aruncat două sacoșe cu vibratoare pe geam. Imagini incredibile


Citește mai multe despre costum de baie pe Libertatea.

Comentarii