Mergi direct la conținut »
Anunțul făcut de Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care cântă la pian. Premieră în viața câștigătoarei de la Românii au talent | VIDEO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Anunțul făcut de Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care cântă la pian. Premieră în viața câștigătoarei de la Românii au talent | VIDEO

Anunțul făcut de Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care cântă la pian. Premieră în viața câștigătoarei de la Românii au talent | VIDEO

Anunțul făcut de Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care cântă la pian. Micuța le-a pregătit o surpriză fanilor ei.

De Dana Aramă,

Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care cântă la pian, a impresionat o țară întreagă cu vocea și talentul ei. Ea a participat la concursul Românii au talent, pe care l-a și câștigat.

Acum, micuța a bifat o premieră în viața ei. A făcut primul vlog, în care a vorbit despre festivitatea de premiere de sfârșit de ani de la școala la care învață.

Anunțul făcut de Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care cântă la pian. „Îmi cer scuze”

„Primul meu vlog! Sper să vă placă. ?❤???????”, și-a anunțat fanii Lorelai Moșneguțu, care nu a vorbit până la vârsta de 3 ani.

„Îmi cer scuze pentru neclaritatea video-ului, deoarece nu am o cameră foto prea bună, dar data viitoare vă promit că o să fie și mai bine. Vă iubesc!”, a mai spus ea.

„Am pregătit o filmare de la festivitatea de premiere cu ocazia sfârșitului de an de la școala gimnazială Vasile Cârlova, unde sunt elevă. Trec în clasa a opta. Am avut bucuria de a cânta în fața tuturoro colegilor de școală piesa cu care m-am calificat direct în semifinala de la Românii au talent”, spune Lorelai Moșneguțu în înregistrarea respectivă.

Close
Închide
  Close