MENIU CAUTĂ
03 Apr. 2013 11:54 , de Magdalena Duru

APARIȚIA ȘIFONATĂ a Andreei Marin, GAFĂ vestimentară sau MIȘCARE de IMAGINE? | FOTO

Distribuie

Andreea Marin a avut o apariție șifonată de 1 aprilie, la Iași. Nu, nu este o păcăleală! Vedeta s-a prezentat la întâlnirea cu mamele din Iași, în cadrul turneului "Din dragoste pentru femei", cu hainele șifonate, afisând o imagine diferită de cea cu care ne-a obișnuit. Chiar și așa, Andreea Marin s-a simțit minunat la evenimentul organizat de "Școala mamelor".
"Am petrecut la Palas Iași o searムde neuitat alături de 900 de femei frumoase și istețe din inima Moldovei.Am plecat de aici cu sufletul încărcat de energie pozitivă și cu câteva sute de noi prietene", a scris Andreea Marin pe rețeaua de socializare Facebook.
A gafat vedeta din punct de vedere vestimentar sau a ales special ținuta pentru a fi apropiată de femeile obișnuite participante la eveniment? Ce crezi?

Cine este Andreea Marin

Andreea Marin, supranumită „Zâna Surprizelor”, s-a născut pe 22 decembrie 1974 la Neamţ şi este una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite moderatoare tv din România. Andreea Marin are o vastă experienţă în televiziune lucrând ca reporter şi redactor la TVR 1, unde timp de trei ani a prezentat principalul jurnal de ştiri. Vedeta a cunoscut faima şi a fost cel mai mult apreciată pentru realizarea şi prezentarea emisiunii „Surprize, Surprize”, care nouă ani a fost cea mai urmărită emisiune de divertisment din România. Din punct de vedere profesional, realizările „Zânei Surprizelor” sunt mult mai vaste. Ea este director de comunicare pentru Prime Time World Broadcast, companie internațională de producție TV cu sediul în Madrid, a prezentat mai multe festivaluri şi spectacole, printre care Eurovision, UNICEF, Cerbul de Aur, Mamaia şi a fost purtător de cuvânt pentru Garnier – L’Oreal, BMW Automobiles, Cartier, Procter Gamble. În 2006 s-a căsătorit cu Ştefan Bănică Junior, iar în 2007 a născut-o pe Violeta. Inspirată de fetiţa ei, a lansat împreună cu creatoarea de modă Irina Schrotter o linie vestimentară pentru bebeluşi, „Violet”. La începutul lunii ianuarie 2013, Andreea Marin și Ștefan Bănică au anunțat pe Facebook că divorțează.
Citește și:

  • Întrebarea banală la care Andreea Marin nu a știut să răspundă

Foto: Facebook

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 20 februarie 2019
Comentarii