Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Au zburat anii, au zburat şi pletele! Iată-le pe vedetele noastre la… prima tinereţe | FOTO

ANDREEA ESCA Andreea Esca e seriozitatea în persoană la pupitrul ştirilor şi toţi o ştim, încă de la prima transmisie, din decembrie 1995, purtând o tunsoare franţuzească, potrivită de soartă, în urmă cu mai bine de 15 ani, cu... statutul de soţie a unui francez, Alexandre Eram. În a­d­o­lescenţă însă, Andreea avea un păr lung până la talie, pe care de multe ori îl purta prins în coadă.

PAVEL BARTOȘ

Tachinat de colegii lui cu sintagma “Sexy Pavel Bartoş”, simpaticul prezentator de la “Vocea României” şi “Românii au talent” chiar a fost sexy la 20 de ani! Stă mărturie o poză în care are plete şi o atitudine uşor misterioasă…
“A fost, poate, una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa mea, a fost perioada facultăţii, când aveam o gaşcă tare de tot, ne înţelegeam toţi foarte bine şi împărţeam totul, de la pachetele pe care le primeam de la părinţi până la emoţiile primelor roluri. La poza asta… ţin minte că fotograful îmi zicea mereu să fiu serios, romantic, pentru că râdeam încontinuu. Cred că e singura fotografie în care sunt serios”, ne-a mărturisit Bartoş.

FLORIN BUSUIOC

Nici puşcaş american, nici rocker transilvănean, hunedoreanul Florin Busuioc a purtat în adolescenţă o tunsoare… “de mijloc”, clasică. Pe atunci, avea părul des şi fruntea mai puţin lată. Acum, exact cum li se întâmplă multor bărbaţi, pe măsură ce înaintează în vârstă, pletele s-au mai rărit. La Busu sigur se aplică zicala aceea amuzantă, conform căreia “Părul prost pleacă de pe capul deştept”.

ADRIAN VĂNCICĂ

Pe Celentano îl ştim uşor clătinat şi “conectat” la sticla de vin, bere sau ţuică. Cu părul rar, cu şapcă, un tricou murdar şi filosofând cum nimeni altul n-ar putea, în “Las Fierbinţi”. Cu mult înainte însă de naşterea serialului-fenomen şi transformarea actorului în vedetă, Adrian Văncică era un tânăr slă­buţ şi cu plete, care încă se întreba ce-i va rezerva viaţa…

CRISTIAN LEONTE

Prezentatorul ştirilor nopţii de la PRO TV şi al emisiunii “România, te iubesc” ne-a obişnuit cu un stil sobru. Surpriza a venit sub forma pozei de la 18 ani, în care am descoperit un rocker pletos! Şi unde mai pui că tocmai părul lung i-a întârziat cu câţiva ani debutul la pupitru. “Şeful postului a insistat foarte mult să mă facă prezentator, numai că n-am vrut să mă tund. Şi nu m-a făcut. M-am tuns mai târziu”, spune el despre vremurile când lucra la o televiziune locală din Iaşi.

Se conturează o nouă alianţa electorală. De ce a anunţat Victor Ponta că va candida la prezidenţialele din 2024
Recomandări
Se conturează o nouă alianţa electorală. De ce a anunţat Victor Ponta că va candida la prezidenţialele din 2024
 

NETI SANDU

Reponsabilă cu horoscopul la PRO TV încă de la naşterea postului de televiziune, Neti, exact ca Andreea Esca, nu şi-a schimbat tunsoarea şi stilul de-a lungul anilor. Aşa că a fost o surpriză s-o vedem… altfel, într-o fotografie de la 18 ani. Pe atunci, simpatica cititoare în astre avea acelaşi breton cu care a devenit celebră, dar părul îi era ceva mai lung şi mai înfoiat. Era relaxată şi îmbrăcată tinereşte, nu sobru, cum ne-a obişnuit pe sticlă.

LOREDANA GROZA

Ce-a rămas neschimbat la Loredana de-a lungul anilor e faptul că nu poate trece neobservată. Ce s-a schimbat cu timpul: stilul şi… nasul, evident subţiat, fără doar şi poate ca rezultat al unei intervenţii chirurgicale. Acum, Madonna României nu mai aduce cu rockeriţa rebelă de la începutul carierei şi probabil n-ar mai îmbrăca hainele de atunci nici pe scenă…

Cum a reușit Primăria Sector 1 să ocolească o licitație din bani publici de 54 de milioane de lei
Recomandări
Cum a reușit Primăria Sector 1 să ocolească o licitație din bani publici de 54 de milioane de lei
 

MIHAELA RĂDULESCU

Mihaela Rădulescu s-a schimbat până s-a plăcut pe si­ne. De-a lungul timpului, a scăpat de ochelari, de complexul legat de sânii prea mici şi de deviaţia de sept care o supăra, cu ajutorul unui chirurg priceput, care i-a dat un nou bust şi un nou chip. Pe cei care se iau de ea pentru asta îi trimite la plimbare cu un sfat… înţelept: să-şi vadă de viaţa lor.

AMALIA ENACHE

Clipele de fericire ale hunedorencei Amalia Enache sigur au fost multe pe vremea când era în liceu! Iat-o la 18 ani, în decorul de vis al unuia dintre cele mai frumoase castele din România, relaxată şi lipsită de griji, ca orice tânăr.
“Când chiuleam de la liceu, fugeam într-o poieniţă din spatele Castelului Huniazilor”, s-a confesat vedeta PRO TV pe site-ul televiziunii.

Cei opt copii care au locuit într-o cazarmă părăsită au primit, de 1 iunie, o casă cu apă la robinet și trandafiri în curte: „Nu mai trebuie să-mi fac griji că n-am cu ce să-i îmbrac la școală”
Recomandări
Cei opt copii care au locuit într-o cazarmă părăsită au primit, de 1 iunie, o casă cu apă la robinet și trandafiri în curte: „Nu mai trebuie să-mi fac griji că n-am cu ce să-i îmbrac la școală”
 

GRIG CHIROIU

Cu Pupăză din serialul “Trăsniţii”, pe numele său din buletin Grig Chiroiu, timpul a fost destul de blând. Actorul seamănă şi acum, la 45 de ani, cu soldatul în termen Grig Chiroiu! E doar mai puţin împlinit decât atunci şi… cu fruntea mai lată.

MIHAI DEDU

Longevivul prezentator al ştirilor matinale de la PRO TV ar fi trebuit să urmeze alt drum în viaţă. La 18 ani era atlet în devenire şi visa să ajungă profesor de sport. Până la urmă, destinul a făcut să nu predea sport, ci să prezinte sport, întâi la ProFM, apoi la PRO TV. După care a trecut la jurnal… Acum are 48 de ani şi “a scăpat” de silueta atletică.

Close
Închide
  Close