Mergi direct la conținut »
Aventură pentru Andra în vacanță. S-a plimbat cu ATV-ul / FOTO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Aventură pentru Andra în vacanță. S-a plimbat cu ATV-ul / FOTO

Aventură pentru Andra în vacanță. S-a plimbat cu ATV-ul / FOTO

Andra a plecat într-o binemeritată vacanță la munte, alături de familia ei, și se distrează pe cinste. Artista a împărtășit cu fanii ei de pe o rețea de socializare o fotografie în care arată cât de bine se simte alături de Cătălin Măruță și David, copilul celor doi. 

Andra s-a plimbat cu ATV-ul în vacanță de la munte, împreună cu Cătălin Măruță și David, băiețulul celor doi. Nu și cu Eva, care este prea mică pentru o astfel de aventură. Îndrăgița cântăreață a publicat pe Facebook o fotografie în care le aratp tuturor celor care o apreciază cât de bine se simte în vacanță. „Vă pupăm”, le-a transmis Andra admiratorilor.

Andra s-a plimbat cu ATV-ul la munte

Andra s-a plimbat cu ATV-ul la munte

Andra și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de familia ei, departe de scenă. Cântăreața este o familistă convinsă și povestește mereu cu drag despre clipele petrecute alături de familia ei. „Anul trecut am fost la munte și eram la un hotel și seara ne-am dus la restaurant și erau mese-mese pe acolo. Vreau să zic că toată familia noastră a colindat și efectiv tot restaurantul a început să colinde cu noi. A fost o atmosferă foarte frumoasă, noi am dat startul și ei parcă așteptau să cântăm pentru că știau că eu, fratele meu, Săndel, cântăm și parcă ne spuneau să cântăm o dată. Am dat startul și toată lumea acolo a cântat. A fost extraordinar”, ne-a spus Andra.

Close
Închide
  Close