Mergi direct la conținut »
Avertismentul Biancăi Drăgușanu pentru femei în Joia Mare. "O să vă sluțească"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Avertismentul Biancăi Drăgușanu pentru femei în Joia Mare. "O să vă sluțească"

Avertismentul Biancăi Drăgușanu pentru femei în Joia Mare. „O să vă sluțească”

Bianca Drăgușanu a transmis un avertisment pentru femei în Joia Mare din Săptămâna Patimilor.

De Dana Aramă,

Joia Mare este una dintre cele mai importante zile din Săptămâna patimilor. Bianca Drăgușanu, care a luat la puricat bărbații care ar trebui evitați, a transmis un averisment pentru femei special în această zi de mare sărbătoare.

Vedeta a afirmat că ar fi bine ca femeile să țină cont de tradiții și de obiceiuri și să nu le încalce dacă nu doresc să aibă probleme.

„Azi e Joia Mare, iar casa trebuie să fie deja lună. Să nu cumva să mai faceţi altceva astăzi prin gospodărie în afară de găteli pentru că Joimăriţa o să vă sluţească.

Aşa spune legenda, nu eu, că dacă vă prinde Joimăriţa cu mătura în mână, de mătura Joimăriţei o să pieriţi. Adică vă cade părul, că vreşte mustaţă, Doamne Feri!”, a afirmat Bianca Drăgușanu, care a dezvăluit când a avut parte de prima sa experiență sexuală.


Citește și: EXCLUSIV/ Republica Moldova, o țară dezbinată de la vlădică până la opincă. Trei interviuri cât o dovadă – VIDEO


 

Close
Închide
  Close