MENIU CAUTĂ

Betty Stoian, emoționată la botezul băiețelului ei. „A fost pe placul nostru. Mai facem o fetiță“

Distribuie

Zilele trecute, Betty Stoian și soțul ei și-au creștinat băiețelul, iar acum a vorbit despre emoțiile pe care le-a trăit în cea mai importantă zi din viața lor. Mai mult, artista a recunoscut că își dorește și o fetiță.

„Am avut o petrecere foarte frumoasă. Eu și Cătălin suntem foarte fericiți pentru că ne-am creștinat copilul. A fost exact pe placul nostru. A fost o petrecere organizată OK. A fost totul perfect exact așa cum mi-am dorit eu și Cătălin. Îmi dăduseră vreo două lacrimi. Am fost foarte emoționată și de obicei nu las să se vadă lucrul ăsta”, a explicat Betty Stoian, la „Răi da Buni”.

Betty a dezvăluit cum își alintă băiețelul. „Eu îi spun altfel. Pisi, Pui, îi spun în toate felurile. Nu îi spun pe lume. E foarte pufos și nu știu cum să îl mai alint. Este un copil foarte cuminte și nu mă așteptam. Mai facem o fetiță, nu știu. Nu vreau să mă gândesc la lucrul ăsta momentan. Abia am născut, să zicem. Și nu mă gândesc la asta”, a mai spus Betty Stoian.

Citește și

COPIII SISTEMULUI. În urma dezvăluirilor din Libertatea, autorităţile susțin că schimbă legea astfel încât orfanii care studiază după 18 ani să nu mai fie trecuți din familii în cămine!

Citește mai multe despre Betty Stoian și botez pe Libertatea.

Comentarii