Mergi direct la conținut »
Bianca Drăgușanu a luat bărbații la puricat. "Ori are chef de tine, ori nu are chef de tine"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Bianca Drăgușanu a luat bărbații la puricat. "Ori are chef de tine, ori nu are chef de tine"

Bianca Drăgușanu a luat bărbații la puricat. „Ori are chef de tine, ori nu are chef de tine”

Bianca Drăgușanu a luat bărbații la puricat. Vedeta i-a împărțit pe mai multe categorii pe cei care ar trebui evitați.

De Dana Aramă,

Bianca Drăgușanu, partenera de viață a prezentatorului de televiziune Victor Slav, a făcut o scurtă analiză în ceea ce îi privește pe bărbați.

La emisiunea „Te vreau lângă mine” de la postul de televiziune Kanal D, Bianca Drăgușanu, care a dezvăluit când s-a sărutat prima oară, a făcut o listă cu trei tipuri de bărbați pe care femeile ar trebui să îi evite.

 „Ocupatul- bărbatul care da mereu vine pă job, nu știi niciodată unde e, cu cine e. Treabă e simplă: ori are chef de ține, ori nu are chef de ține.

Lăudărosul mincinos -Cel pe care nici nu îl bănuiești că ar fi lăudaros. Îți promite luna de pe cer, dar nu face niciodată nimic.

Cel cu 2 mâini stângi -Nu știe să facă nimic în casă, nici treburile de femei, nici treburile de bărbați. El e genul care va caută rețetă pe internet pentru ceai”, a afirmat Bianca Drăgușanu.


Citește și: EXCLUSIV/ Republica Moldova, o țară dezbinată de la vlădică până la opincă. Trei interviuri cât o dovadă – VIDEO


 

Close
Închide
  Close