Mergi direct la conținut »
Bianca Drăgușanu pune punctul pe i. "Greșit. E o minciună"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Bianca Drăgușanu pune punctul pe i. "Greșit. E o minciună"

Bianca Drăgușanu pune punctul pe i. „Greșit. E o minciună”

Bianca Drăgușanu a spus exact ce gândește la emisiunea pe care o prezintă la Kanal D.

De Dana Aramă,

Bianca Drăgușanu, care formează un cuplu cu prezenttaorul de televiziune Victor Slav, și-a spus foarte clar părerea despre rolul pe care consideră ea că îl are imaginea unei persoane.

Bianca Drăgușanu, care este mama unei fetițe pe nume Sofia Natalia, a afirmat că este o minciună faptul că se spune că imaginea nu contează, ci sufletul unei persoane.

„În weekend, am dat o fugă la Viena, dus-întors, scurt, pentru că am avut puțină treabă. Am tras un pic cu urechea la ce se vorbea în jurul meu.

Două cupluri călătoreau împreună, dar stăteau fețe cu fețe, băieți cu băieți. Una zicea că arată cam praf, că s-a cam delasat. Cealaltă a spus că cine o iubește o iubește și așa.

Greșit! Femeilor le place să fie complimentate, curtate, dorite. Nu e narcisism, așa funcționam noi, ne încărca cu energie pozitivă!…”, a declarat Bianca Drăgușanu.

„E o minciună de când e lumea și pământul cu nu contează imaginea, ci sufletul… Frumusețea e o chestie de interpretare”, a mai afirmat vedeta.


Citește și: VIDEO / Cerasela din Leordeni, cerșetoarea care cântă imnuri religioase. ”M-ai văzut, m-ai ajutat, Domnul fie lăudat, măi…”


 

Close
Închide
  Close