Mergi direct la conținut »
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat. Căsnicia lor a durat doar trei luni
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat. Căsnicia lor a durat doar trei luni

La trei luni după ce s-au căsătorit civil, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat, potrivit Spynews.

De Livia Lixandru,

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au divorţat. Cei doi au decis să-şi spună adio, În urma neînțelegerilor, aceștia au decis să meargă pe drumuri separate, iar Alex Bodi a făcut primele declarații despre motivul despărțirii.

„Relaţia mea cu Bianca s-a încheiat. Am constatat că nu avem intenţii comune, am considerat amândoi că este mai ok. Am depus actele de divorţ, termenul este pe 2 decembrie, avem câteva zile de gândit, dar noi doi am considerat că cel mai este să o luăm pe drumuri separate că nu ajungem la un punct comun.

Am ajuns la un nivel prea înalt al relaţiei şi decât să ajungem la alte finaluri sau să ne compromitem, că suntem oameni maturi, am considerat că este mai bine să evităm.

Munca mea nu-mi permite să stau prea mult în ţară, ea îşi neglijează job-ul. Noi ne-am promis unul celuilalt ca la următoarea ceartă să se încheie. Am stat de vorbă, nu se poate conforma cu anumite chestii, ea amplifică greşelile mele şi a stabilit că nu merităm niciunul stres şi nervi, a spus Alex Bodi pentru Spynews.

O poveste de dragoste cu năbădăi

Povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a fost presărată cu multe împăcări și despărțiri.  Bianca Drăgușanu s-a cununat civil cu iubitul ei, Alex Bodi, la începutul lunii august. Aceasta este cea de-a doua căsătorie a Biancăi Drăgușanu. Vedeta a mai fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia.

Close
Închide
  Close