Mergi direct la conținut »
Bianca Drăgușanu spune tot despre Victor Slav și Tristan Tate. "Nu am o viață perfectă"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Bianca Drăgușanu spune tot despre Victor Slav și Tristan Tate. "Nu am o viață perfectă"

Bianca Drăgușanu spune tot despre Victor Slav și Tristan Tate. „Nu am o viață perfectă”

Bianca Drăgușanu a decis să facă lumină în ceea ce privește viața ei din prezent și relațiile pe care le are cu Victor Slav, fostul ei partener de viață, dar și cu Tristan Tate, bărbatul cu care l-a înlocuit pe tatăl fiicei ei.

De Dana Aramă,

Bianca Drăgușanu a acordat un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, în care a făcut declarații despre Victor Slav, fostul ei partener de viață și tatăl fiicei sale, Sofia Natalia, împreună cu care a fost zilele acestea în vacanță la Deva.
„Da, este copilul nostru, este normal să avem grijă împreună de el…
… Suntem prieteni în afară de orice. În afară de faptul că suntem părinţii acestui copil, suntem prieteni şi avem o comunicare foarte bună. Victor este un bărbat foarte matur şi un tată foarte bun”, a afirmat Bianca Drăgușanu.


Întrebată despre relația cu Tristan Tate și despre zvonurile că ba s-au certat, ba s-au împăcat, Bianca Drăgușanu a răspuns:
„Nu vreau să vorbesc despre viaţa mea personală, mi se pare aiurea să dau detalii. Este viaţa mea, o trăiesc cum vreau eu. Nu am o viaţă perfectă chiar dacă pare aşa, am un copil minunat şi sunt foarte fericită”.
„Deocamdată nu consider nimic, doar că sunt fericită asumată şi foarte mulţumită de viaţa pe care mi-o doresc şi consider că am tot ce vreau eu, şi am muncit pentru asta”, a mai spus ea când a fost întrebată dacă Tristan a apărut la momentul oportun în viața ei.

Bianca Drăgușanu a apărut pentru prima oară la TV în urmă cu ani, la emisiunea Din Dragoste, pe care o prezenta Mircea Radu. A devenit cunoscută în lumea mondenă după ce s-a aflat de relația sa cu designerul Cătălin Botezatu. Ulterior, a avut o relație cu fostul fotbalist Adrian Cristea. Bianca Drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou anul acesta. După separare, vedeta de televiziune a ]nceput o relație cu un tânăr plin de bani, Tristan Tate.


Citește și: EXCLUSIV/ Clovnul Siminică și tristețea din spatele unui zâmbet. „În parlament nu e circ, e bâlci. La circ se muncește enorm”


 

Close
Închide
  Close