MENIU CAUTĂ

Bianca Sârbu, aniversată în direct la „Te iubesc de nu te vezi”. Cum au surprins-o cei doi copii

Distribuie

Bianca Sârbu  împlinit 41 de ani, iar colegii de la Antena 1 au sărbătorit-o așa cum se cuvine. Prezentatoarea tv a avut parte de surprize de proporții în direct la tv.

Membri trupei sale au fost prezenți în platou și i-au cântat live „La mulți ani”, moment în care au intrat și copiii Biancăi Sârbu.  „Ne place aici. De ce să fim acasă de ziua ta?”,  a spus fiul Biancăi Sărbu.

„Mulțumesc, vă iubesc mult de tot! Mulțumesc band-ului mei, copiilor mei!”, a spus și Bianca Sârbu. Artista a cântat live piesa Mai frumoasă, a Laurei Stoica.

Bianca Sârbu este cea care o înlocuiește pe Gabriela Cristea în emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, cât timp vedeta se află în concediul de maternitate, iar în urmă cu două zile, artista a avut prima apariție în platoul de la Antena . „Mi-am promis că nu o să plâng, sunt aici și vreau să mă ridic la nivelul așteptărilor și sper să nu te dezamăgesc și nici pe telespectatori. Sper să nu te dezamăgesc, Gabriela”, a spus Bianca Sârbu, la „Te iubesc de nu te vezi”.

Citește și

Estul trage tare să ajungă Vestul! Premieră într-un oraș din România: Suceava trece la taxiuri electrice | FOTO

 

Citește mai multe despre bianca sarbu pe Libertatea.

Comentarii