MENIU CAUTĂ
01 Sep. 2013 09:42 , de Geo Berciu

Bogdan Ionescu A ASISTAT LA NAŞTEREA FETIŢEI lui! Vezi PRIN CE A TRECUT Elena Băsescu!

Distribuie

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar, doctorul Leonard Grecescu, a declarat că, datorită stării Elenei Băsescu, s-a impus operaţia de cezariană, dar că intervenţia a fost încununată de succes, iar fata şi nepoata preşedintelui se simt bine.
„Atât mama, cât şi copilul sunt bine. Evoluţia este favorabilă. Elena Băsescu este împreună cu soţul său în salon. Toţi sunt bine”, a declarat medicul Leonard Grecescu
De asemenea, a dezvăluit că Bogdan Ionescu, cunoscut sub numele de SYDA, s-a aflat pe întreg parcursul naşterii alături de soţia lui, el mergând chiar şi în sala de operaţii împreună cu Elena.
„A fost o decizie de ultim moment, impusă de vârsta sarcinii şi de problemele pe care le avea doamna Elena Băsescu. Deşi mama şi-a dorit foarte mult să nască natural, din cauza contracţiilor dureroase, medicii au decis să nască prin cezariană”, a explicat medicul naşterea prematură a nepaotei preşedintelui.
Micuţa s-a născut la ora 2.32 şi a primit nota 9 la naştere, fiind o fetiţă în greutate de 2.715 grame şi 47 de centimetri, iar în acest moment ea se află în salon împreună cu părinţii, fără să aibă nevoie de incubator.

Comentarii