MENIU CAUTĂ
27 Iul. 2015 20:06 , de Madalina Ciodaru Burada

Bote aruncă BOMBA: a participat la subiecte ”fabricate” pentru TV. ”Îmi este rușine”

Distribuie

După emisiuni și proiecte pe care le-a realizat ani de-a rândul în TV, Bote a simțit nevoia să ia o pauză și chiar a făcut acet lucru până de curând.
'Am vrut să iau o pauză şi să mă ocup de altceva, de proiecte serioase, cu adevărat importante. Nu am mai vrut emisiuni, pentru că obosisem. Am fost plecat şi m-am ocupat de mine. Am făcut şi eu subiecte la tv şi prostii la viaţa mea, dar am ajuns la acea maturitate. Mi-am dat seama că tinereţea a trecut şi trebuie să mă ocup de lucruri serioase', a declarat el la Antena Stars.
Bote spune că este revoltat să vadă pe micul ecran tot felul de povești și subiecte false, prezentate în show-urile TV, și este uimit cât de multă lume crede în veridicitatea lor.
'Mă mir că lumea, iartă-mi expresia, halește astfel de povești. Îmi mai spune câte cineva: vai, cât am suferit când am văzut nu știu de povește. Și eu încerc să le explic: fraților, totul este fake. Eu știu, am trăit în lumea asta și știu că totul e fals. Lumea nu înțelege că se fac sedințe în care se discută ce vor spune seara. Păcat că educăm poporul în sensul ăsta. E un mare pericol pentru societatea românească să privească la anumite posturi, pentru că vor crede în minciuni. Și eu de-a lungul timpului am făcut tot felul de pozne și acum, când am ajuns la maturitate, îmi e rușine. În nici un caz nu le-aș mai repeta. Dar sunt ale tinereții valuriTotuși, le-am făcut cu decență', a explicat Botezatu.
 

Comentarii