Mergi direct la conținut »
VIDEO | Brad Pitt a fost văzut la aniversarea de 50 de ani a fostei sale soţii, Jennifer Aniston
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO | Brad Pitt a fost văzut la aniversarea de 50 de ani a fostei sale soţii, Jennifer Aniston

VIDEO | Brad Pitt a fost văzut la aniversarea de 50 de ani a fostei sale soţii, Jennifer Aniston

Presa mondenă din străinătate vuiește după ce Brad Pitt a fost văzut, sâmbătă seară, la hotelul Sunset Tower din Los Angeles, acolo unde Jennifer Aniston îşi sărbătorea aniversarea de 50 de ani. Printre vedetele care și-au făcut apariția la petrecerea actriței au fost George şi Amal Clooney, Reese Witherspoon, Orlando Bloom şi Katy Perry, Ellen DeGeneres, Kate Hudson, Demi Moore și Jennifer Meyer.

Jennifer Aniston și-a făcut apariția la petrecere îmbrăcată cu un costum negru, cu un decolteu generos şi legături încrucişate pe spatele gol, cu pantofi cu tocuri înalte şi o mică poşetă neagră cu lanţ auriu pe umăr.

Actrița care a devenit cunoscută după rolul lui Rachel Green din serialul „Friends” l-a avut pe lista invitaților și pe fostul ei soț, Brad Pitt.

Brad Pitt a fost văzut în faţa intrării în hotel. El a fost fotografiat din spate, cu o şapcă pe cap. Apariția actorului la eveniment a bulversat fanii care și acum speră la o împăcare a lui cu Jennifer.

Jennifer Aniston şi Brad Pitt au fost căsătoriţi timp de cinci ani, în perioada 2000-2005. Fiecare s-a recăsătorit ulterior, dar în prezent amândoi sunt divorţaţi.

Un lucru este cert, cât timp Brad Pitt a fost căsătorit cu Angelina Jolie, el nu a fost văzut în prezența lui Aniston. Anul trecut, în luna septembrie, Pitt și Jennifer au petrecut câteva zile de vacanţă în Europa în vila din Italia a prietenului lor George Clooney.

FOTO EPA


Bolizi de lux și supermodele! Cine este Dragoș Săvulescu, multimilionarul excentric fugit din România. Este căutat în toată Europa, după ce a fost condamnat în Dosarul Retrocedărilor


 

Close
Închide
  Close