Bradley Cooper și Irina Shayk au decis să pună capăt relației lor de patru ani, la puțin timp după ce presa scrisese că doar fiica lor îi mai ține împreună.

Câștigătorul premiului Oscar, în vârstă de 44 de ani, și supermodelul, în vârstă de 33 de ani, au început să iasă împreună în 2015 și iar în 2017 au adus-o pe lume pe micuța Lea De Seine.

Dar acum, la doi ani după ce au devenit părinți, cei doi au decis să pună capăt relației și să „găsească o soluție amiabilă pentru a împărți custodia fiicei lor”, scrie People.

Vestea privind despărțirea celor doi vine la câteva ore după ce Irina a fost văzută ducând ieșind din locuința din Los Angeles a lui Bradley Cooper cu o valiză.

În urmă cu trei zile, Page Six cita surse apropiate cuplului care spuneau că relația lui Bradley Cooper cu Irina Shayk atârnă de un fir de păr și doar fiica lor de doi ani îi mai ține împreună.

Relația dintre actorul de 44 de ani și supermodelul rus de 33 de ani a ajuns într-un impas după momentul extrem de intim de la Oscaruri dintre Cooper și Lady Gaga.

Sursele Page Six susțin că doar datoria de părinți și dorința de a-i oferi micuței Lea De Seine o copilărie fericită îi face pe cei doi să încerce să dea o șansă relației lor. „Pentru fiica lor tot încearcă, dar lucrurile nu sunt bune. Nici unul nu este fericit. Relația lor atârnă de un fir de păr”, spunea sursa citată.


Citește și: România, o țară plină de „speciali”. Lista celor scutiți de taxe și impoziteDe aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul
GSP.RO

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni