Mergi direct la conținut »
Relația lui Bradley Cooper și Irina Shayk atârnă de un fir de păr. Doar fetița lor îi mai ține împreună
Entertainment Libertatea > Entertainment > Relația lui Bradley Cooper și Irina Shayk atârnă de un fir de păr. Doar fetița lor îi mai ține împreună

Relația lui Bradley Cooper și Irina Shayk atârnă de un fir de păr. Doar fetița lor îi mai ține împreună

Relația lui Bradley Cooper cu Irina Shayk atârnă de un fir de păr și doar fiica lor de doi ani îi mai ține împreună, susțin surse apropiate cuplului citate de Page Six.

Relația dintre actorul de 44 de ani și supermodelul rus de 33 de ani a ajuns într-un impas după momentul extrem de intim de la Oscaruri dintre Cooper și Lady Gaga.

Sursele Page Six susțin că doar datoria de părinți și dorința de a-i oferi micuței Lea De Seine o copilărie fericită îi face pe cei doi să încerce să dea o șansă relației lor.

„Pentru fiica lor tot încearcă, dar lucrurile nu sunt bune. Nici unul nu este fericit. Relația lor atârnă de un fir de păr”, spune sursa citată.

Lady Gaga a dezmințit zvonurile privind o idilă între ea și partnerul de platou din A Star Is Born.

Artista americană în vârstă de 32 de ani a fost invitată aseară în emisiunea lui Jimmy Kimmel și i-a mărturisit gazdei sale că și-a dorit ca momentul acela să pară foarte intim, dar nu a fost mai mult decât un act artistic.

„Da, oamenii au văzut iubirea. Dar, ghici ce?, Asta ne-am dorit să vedeți. «Shallow» este un cântec de dragoste, «A Star Is Born» este o poveste de dragoste. A fost foarte important pentru noi să fim conectați tot timpul. Când interpretezi piese de dragoste, asta vrei să simtă lumea”, a explicat Lady Gaga.

CTP: ”Alegerile anticipate sunt o măsură de bun simț, utilizată acum de nesimțiți”. Ce spune despre Klaus Iohannis
Recomandări

CTP: ”Alegerile anticipate sunt o măsură de bun simț, utilizată acum de nesimțiți”. Ce spune despre Klaus Iohannis

Lady Gaga și Bradley Cooper s-au apropiat foarte mult după ce au jucat împreună în pelicula „A Star Is Born”, film ce a reprezentat debutul regizoral și muzical al actorului și primul rol principal al cântăreței.

Cei doi artiști au făcut senzație pe scena Galei Oscar de duminică, după ce au interpretat împreună cântecul de pe coloana sonoră a filmului, ”Shallow”, melodie recompensată cu premiul Oscar pentru Cea mai bună piesă originală, în aceeași gală.

Spre finalul piesei, actorul i s-a alăturat artistei la pian, iar cei doi s-au privit îndelung în ochi rezemându-se unul de altul.


Citește și: FOTO | Corespondență Libertatea de la Bienala de Artă de la Veneția 2019: de la epava unui vas pe care au murit 1.000 de imigranți până la performance-ul de pe o plajă artificială, cu care Lituania a câștigat Leul de Aur


Close
Închide
  Close