Mergi direct la conținut »
Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au depus actele pentru căsătorie
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au depus actele pentru căsătorie

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au depus actele pentru căsătorie

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă sunt mai hotărâți ca niciodată să facă pasul cel mare. Așa că cei doi se vor prezenta în curând în fața ofițerulu de Stare Civilă.

Cei doi au ajuns, luni, în jurul orei 11.00, la Primăria Voluntari, unde au adus cu ei dosarul cu toate actele necesare programării unei cununii civile, scrie Click!

De altfel, imediat ce a fost eliminată din Ferma, de Otniela, Brigitte a făcut primele declarații despre relația ei cu Florin, în cadrul emisiunii de la Pro tv. „Florin este, în primul rând, cel mai frumos suflet care a reuşit să mă facă să mă deschid într-atât încât să nu mai am nici o mască. Să fiu goală, doar eu şi sufletul meu în faţa lui. Nu mai aveam puterea, banii, faima, frumuseţea, ambalajul pe care le am afară. Eram eu şi sufletul meu în momentele cele mai căzute. El s-a îndrăgostit de asta, de mine aşa cum m-a născut mama mea. Şi ştiu că, alături de un om care a avut puterea să vadă şi să iubească doar atât, voi putea să construiesc totul. Împreună vom răzbi totul”, a spus Brigitte.

Brigitte o vrea domnișoară de onoare la nuntă, pe Otniela

Recent, bruneta a declarat  în vlogul lui Jorge ca nu o vrea sub nicio formă pe Otniela prezentă la nunta ei cu Florin Pastramă, după care, s-a gândit mai bine și s-a hotărât s-o pună domnișoară de onoare, semn că nu mai există nicio rivalitate între cele două.

Citește și

Vouchere de 500 de lei pentru românii care vor să își schimbe televizoarele prin programul Rabla pentru electrocasnice. Care sunt condițiile pentru a beneficia de program

Close
Închide
  Close