MENIU CAUTĂ
19 Aug. 2018 14:13

Când naște sora Elenei Gheorghe. „Mai devreme decât o așteptam”

Distribuie

Solista Elena Gheorghe a anunțat când urmează să nască sora sa mai mică, care este însărcinată cu cel de-al doilea copil.

 

Sora mai mică a cântăreței Elena Gheorghe, Ana, este din nou însărcinată și urmează să devină mămică pentru a doua oară în foarte scurt timp. Ana este căsătorită cu Paul Pârvulescu, împreună cu care are un băiețel de cinci ani, Lucas.

Elena Gheorghe a fost la medic împreună cu sora sa și a aflat că Ana va naște mai devreme decât se preconiza.

„Astăzi e cu emoții, am venit la consult să aflam când vine pitica pe lume, se pare că mai devreme decât o așteptam:) e grabită ca vară-sa:)))
Ar fi trebuit în 2 săptămâni, dar săptămâna viitoare vine sigur. Doamne ajută!”, a anunțat Elena Gheorghe pe contul său de Instagram.


„Cine nu are o soră, să-și roage părinții să o facă ??? În ultima perioada de sarcină am fost super răsfățaăa și nu m-a slăbit nicio clipă din ochi! Astăzi am fost împreună la consult și am aflat că pitica va veni puțin mai devreme. Ce bine că o să mai fiu ținută într-un bol de sticlă încă vreo câteva zile de mătușica cea „panicoasă” care nu-și lasă sora să-și plimbe nici măcar geanta. Așa e ea dintotdeauna, mereu grijulie și protectoare cu sora mai mică. Așa cum sper să fie și Lucas cu viitoare surioară!”, a scris și Ana în mediul online.


Citește și: Ecaterina Andronescu insistă ca Dragnea să demisioneze. Spune că partidul e în cădere liberă. „De la 45% la 25% e mult prea mult'


 

Citește mai multe despre anunt, nastere și sarcină pe Libertatea.

Comentarii