MENIU CAUTĂ
01 Iun. 2018 17:56

Când s-a îngrășat Gina Pistol cel mai mult. „Din cauza unui tratament medical”

Distribuie

Gina Pistol a avut o perioadă când a luat în greutate din cauza unui tratament medical.

Gina Pistol a mărturisit câte kilograme a luat cel mai mult în greutate. Vedeta s-a îngrășat cinci kilograme din cauza unui tratament medical.

„Cel mai mult m-am îngrăşat 5 kilograme, iar asta din cauza unui tratament medical, dar pentru că sunt foarte mică de înălţime s-au văzut imediat. Am scăpat de ele în timp…şi cu multă răbdare. Am încercat să mănânc mai puţin, regulat, să nu mă abat de la programul meu”, a declarat Gina Pistol pentru „Ce se întâmplă doctore?”.

Blonda a explicat și cum se menține în formă:

„Fac sală de trei ori pe săptămână şi respect rutina de exerciţii pe care o am în ziua respectivă, dar în acelaşi timp sunt conştientă şi de faptul că alimentaţia este foarte importantă. Nu poţi obţine rezultate în sală dacă nu ai un regim alimentar echilibrat, care să îţi susţină efortul fizic”.

Vedeta a afirmat că a exclus mai multe alimente din regimul său. Gina Pistol nu mai mănâncă deloc junk-food.

„Zahărul, făina şi junk-food-ul. Am ceva vreme de când nu le mai mănânc, iar atunci când am un program dezorganizat (fie că sunt la filmări sau în deplasări) şi mai scap la astfel de tentaţii, organismul meu reacţionează. Simt imediat că nu îmi fac bine”.


Citește și: VIDEO | Interviu cu un rus și cu un american, foști adversari în timpul Războiul Rece. Care e cel mai negru scenariu de la Marea Neagră


 

Citește mai multe despre alimentatie, ingrasat și Tratament pe Libertatea.

Comentarii