Mergi direct la conținut »
Cântăreața de muzică populară Drăghia Aida Ştefania, notă rușinoasă la BAC
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cântăreața de muzică populară Drăghia Aida Ştefania, notă rușinoasă la BAC

Cântăreața de muzică populară Drăghia Aida Ştefania, notă rușinoasă la BAC

Cântăreața de muzică populară Drăghia Aida Ştefania, notă rușinoasă la BAC. Fata care urmează cursurile Şcolii Populare de Artă din Târgu-Jiu nu a reuşit să treacă examenul maturităţii, după ce a luat nota 1 la matematică.

De Livia Lixandru,

Rezultate Bacalaureat 2017. Ce note s-au luat în fiecare județ

Cântăreața de muzică populară Drăghia Aida Ştefania a luta nota 1 la Bac. Tânăra este elevă a Liceului Tehnologic Bîlteni şi în urmă cu scurt timp a aflat ce rezultate a obţinut la examenul de Bacalaureat pe care l-a susţinut săptămâna trecută, anunță Gorjeanul.ro.

Cântăreața de muzică populară Drăghia Aida Ştefania a picat examenul maturității

Aida Drăghia a obţinut la Limba şi literatură română doar 5,15 la proba scrisă, la Anatomie 3,7, iar la Matematică rezultatul a fost unul cu adevărat dezastruos, tânăra obţinând doar punctul 1 din oficiu. Absolvenții de liceu au terminat vineri, 30 iunie, examenul de Bacalaureat 2017, însă au aflat abia astăzi rezultatele examenelor, urmând ca cele finale, după contestații, să fie afișate pe 10 iulie. Pentru susţinerea probelor scrise, în cele 439 de centre de examen, s-au înscris peste 135.000 de candidaţi din toate promoţiile. Primele rezultate la Bacalaureat 2017 au fost afișate astăzi, 5 iulie, la avizierele centrelor de examinare, precum și pe site-ul bacalaureat.edu.ro.

Citește și


Adevăratul nume al Margheritei de la Clejani. Dovada e pe lucrarea ei de disertație


 

 

 

 

 

 

Close
Închide
  Close