Mergi direct la conținut »
Cântăreața Pink a devenit mamă pentru a doua oară. Primele imagini cu bebelușul
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cântăreața Pink a devenit mamă pentru a doua oară. Primele imagini cu bebelușul

Cântăreața Pink a devenit mamă pentru a doua oară. Primele imagini cu bebelușul

Pink a devenit mamă pentru a doua oară chiar în a doua zi de Crăciun. Celebra artistă a născut luni un băiețel perfect sănătos, iar miercuri cântăreața a postat pe Instagram primele imagini cu micuțul.

Băiețelul este al doilea copil al lui Pink și al soțului ei, Carey Hart, care mai au împreună o fetiță de cinci ani, Willow.

Proaspăta mămică, în vârstă de 37 de ani, a dezvăluit alături de imaginile postate și numele micuțului, Jameson Moon Hart. În una dintre imagini apare Pink, alături de copil, iar în alta apare soțul ei, în vârstă de 41 de ani, în timp ce stă pe un scaun cu băiețelul care îi doarme în brațe, artista precizând: „Îl iubesc pe tatăl copiilor mei”.

Soțul lui Pink, ținându-l în brațe pe cel de-al doilea copil al lor

 

Cântăreața Pink, fotografie topless în ultimul trimestru de sarcină

Pink și soțul ei, Carey Hart , au devenit părinți prima dată în 2011, odată cu venirea pe lume a lui Willow. Cuplul lor nu a fost lipsit de probleme și încercări, dar au reșit să treacă peste toate. Cei doi s-au căsătorit în 2006, după o relație de cinci ani. 

Close
Închide
  Close