MENIU CAUTĂ

Cântărețul sud-coreean Psy a lansat un nou album, intitulat „4X2=8”. Celebrul rapper a prezentat și două single-uri de pe acesta

Distribuie

Cântărețul sud-coreean Psy a lansat un nou album. Artistul sud-coreean Psy, pe numele său real, Park Jae-sang, autor al hitului internațional 'Gangnam Style', și-a prezentat miercuri la Seul, în Coreea de Sud, noul său album, intitulat '4X2=8', și două single-uri incluse pe acesta, 'I luv it' și 'New face', relatează Agerpres.

Pentru albumul ‘4X2=8’, care cuprinde 10 piese, Psy a colaborat cu același om care se află în spatele majorității succeselor sale, producătorul Yoo Geon-hyung.

Rapper-ul sud-coreean este considerat un adevărat idol în țara sa, după ce a triumfat pe scena muzicală internațională cu piesa ‘Gangnam Style’, al cărei videoclip e cel mai vizionat videoclip pe Youtube, cu peste 2,8 miliarde de accesări.

„Gangnam Style” vorbește despre viața oamenilor din Gangnam, cartierul său natal din Seul.

De atunci, Psy a lansat și alte videoclipuri – precum ‘Gentleman’ sau ‘Hangover’ – chiar împreună cu rapper-ul american Snoop Dogg, dar care nu au mai avut același suces precum ‘Gangnam Style’.

Citește mai multe despre album, gangnam style și videoclipuri pe Libertatea.

Comentarii