MENIU CAUTĂ
12 Ian. 2016 06:34

Care este planul secret al lui Cristi Borcea în privința Valentinei Pelinel! Un cunoscut prezentator l-a dat de gol

Distribuie

Prezentatorul de televiziune Cristi Brancu, un apropiat al Valentinei Pelinel, a vorbit despre planul secret al lui Cristi Borcea, cel despre care se crede că este tatăl viitorului copil pe care îl va aduce pe lume fostul model.

“În momentul acesta, Valentina nu mai doreşte să facă declaraţii. Următorul care va vorbi va fi Cristi Borcea, pentru că ea a declarat ce avea de spus, iar în momentul acesta el trebuie să anunţe ce va urma şi cum se va întâmpla. Deocamdată, el nu poate face declaraţii. Cât timp se află în Arestul Central al Poliţiei Capitalei, nu poate şi nici nu vrea să facă vreun anunţ. Când va ieşi de acolo, este posibil să spună cum stau lucrurile legat de toată povestea asta"
, a afirmat cristi Brancu pentru www.ziarulring.ro.

„Chiar dacă Valentina se va afla peste Ocean, este o perioadă bună pentru Cristi Borcea să lămurească situaţia, să mai aibă discuţii cu Alina, căreia i-a interzis să mai iasă cu declaraţii publice. Şi pe naşul Becali a reuşit să-l oprească, deşi acesta a încercat să-l salveze pe Cristi, într-un fel, pentru a pune capăt speculaţiilor în ceea ce priveşte momentul şi locul unde a fost conceput copilul, prin inseminare sau în penitenciar…

Practic, Becali este cel care a lansat povestea cu inseminarea, dar, până la urmă, Borcea spune că nu are niciun fel de problemă şi că totul s-a făcut aşa cum trebuie, urmând să anunţe exact ce şi cum. Cristi Borcea e liniştit, aşteaptă să iasă din Arestul Central şi să ajungă, probabil, la Jilava, unde să mai poată discuta şi să vină cu lămuririle necesare, iar Alina să urmeze paşii pe care trebuie să-i facă. Nu cred că ea va mai ieşi curând la televizor, cel puţin în următoarea perioadă lucrurile vor fi tranşate de Cristi şi toată lumea va înţelege întreaga poveste.
El are deja un plan. Şi lunea trecută, când a încercat să discute cu Alina, avea un plan, dar ea a avut reacţia nervoasă pentru care cu siguranţă plăteşte oalele sparte, în sensul că Borcea i-a reproşat şi mai degrabă i-a făcut rău decât bine”, a mai spus prezentatorul.

Valentina Pelinel a aruncat bomba la început de an

Valentina Pelinel a stârnit mare vâlvă în showbiz-ul românesc după ce, la începutul lunii ianuarie, anul acesta, a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil. Deși nu a dezvăluit cine este tatăl copilului, zvonurile spun că ar fi al fostului acționar Cristi Borcea, aflat după gratii. de altfel, blonda a fost în mai multe rânduri în vizită la acesta, în arest. Valentina Pelinel a fost căsătorită cu politicianul cristian Boureanu, de care s-a separat în 2014. Cristi Borcea este însurat cu Alina Vidican.

Citește mai multe despre Cristi Borcea și Valentina Pelinel pe Libertatea.

Comentarii