Mergi direct la conținut »
Care este viața de cuplu a Andreei Bălan. Artista a dat detalii din relația cu George Burcea
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Care este viața de cuplu a Andreei Bălan. Artista a dat detalii din relația cu George Burcea

Care este viața de cuplu a Andreei Bălan. Artista a dat detalii din relația cu George Burcea

Cântăreața Andreea Bălan a oferit detalii despre viața sa de cuplu alături de actorul George Burcea.

De Dana Aramă,

 

Înt-un interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars, Andrea Bălan a vorbit despre relația cu soțul său, actorul George Burcea, cel împreună cu care are doi copii.

„Suntem mai uniţi acum. Eu am trecut prin dureri fizice, el a trecut prin dureri sufleteşti. Când mi-am revenit, George mi-a spus că a ştiut că o să mă fac bine.

Acum nu prea avem timp de cuplu, după ce va creşte Clara, vom merge doar noi doi într-o vacanţă”, a declarat Andreea Bălan.

Andreea Bălan, alături de soțul ei, actorul George Burcea

Andreea Bălan, alături de soțul ei, actorul George Burcea

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră. Este prezentă pe scena muzicală din România încă de pe vremea când era doar o copilă și cânta în trupa Andre, alături de Andreea Antonescu. După destrămarea trupei, artista a început cariera solo, bucurându-se de mare succes. Andreea Bălan este căsătorită cu actorul George Burcea din luna martie a anului 2017Cei doi au împreună o fetiță, EllaÎn data de 6 martie 2019, Andreea Bălan și-a strâns pentru prima oară în brațe cea de-a doua fetiță, Clara Maria. După nașterea celei de-a doua fetițe, artista a avut mari probleme de sănătate.


Citește și:

Gabriela Firea revine la şefia PSD Bucureşti. Prima lovitură pentru tabăra Dragnea. Gabriel Mutu este detronat de la Capitală

 

Close
Închide
  Close