MENIU CAUTĂ
12 Sep. 2013 17:21

CARMEN HARRA face DEZVĂLUIRI DE SENZAŢIE. Ce SUPER ACTRIŢĂ DE LA HOLLYWOOD vrea să joace în filmul despre viaţa ei

Distribuie

Invitată la Antena 2, în cadrul emisiunii Dincolo de aparenţe', moderată de Florentina Fântânaru, celebra Carmen Harra a oferit o informaţie care i-a uimit pe cei prezenţi în platoul de filmare.
La discuţia despre cuplurile celebre, Carmen a zăbovit asupra foştilor soţi Catherine Zeta-Jones (44 de ani) şi Michael Douglas (69 de ani) şi, după ce le-a luat la puricat relaţia eşuată, a povestit că, anul acesta, a primit o scrisoare-surpriză din partea actriţei:
Am fost contactată de Catherine, printr- o scrisoare, în care îmi spunea că vrea să fie Carmen Harra în filmul despre viaţa mea', a spus românca, încântată de oferta vedetei, care îi seamănă un pic din punct de vedere fizic.
Pentru ca nu cumva cineva să creadă că bate câmpii, Carmen a pus la dispoziţia redacţiei Dincolo de aparenţe' şi scrisoarea în cauză , redactată în limba engleză.

Iată ce conţine scrisoarea

Stimată doamnă doctor Harra,
După conversaţia noastră telefonică, prin prezenta scrisoare doresc să vă confirm faptul că doamna Catherine Zeta-Jones este interesată să o interpreteze pe Carmen în filmul dumneavoastră, «Povestea lui Carmen Harra». Vă anunţăm că suntem dispuşi că continuăm discuţiile de îndată ce veţi afla de ce fonduri dispuneţi'.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 20 februarie 2019
Comentarii