Mergi direct la conținut »
Cât de sexy sunt fetele lui Sylvester Stallone. Una mai provocatoare ca alta | FOTO Galerie foto
19imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cât de sexy sunt fetele lui Sylvester Stallone. Una mai provocatoare ca alta | FOTO

Cât de sexy sunt fetele lui Sylvester Stallone. Una mai provocatoare ca alta | FOTO

Sylvester Stallone are cu ce se mândri. Are trei fete absolut superbe, care arată extraordinar de bine și care atrag atenția oriunde își fac apariția.

De Dana Aramă,

Starul hollywoodian Sylvester Stallone are trei fiice extraordinar de frumoase. Tinerele Sistine, Sophia și Scarlet arată impecabil. Au moștenit frumusețea de la mama lor, Jennifer Flavin.

Cele trei fete ale lui Sylvester Stallone fac ravagii în mediul online, acolo unde sunt foarte active și unde postează imagini în care apar în tot felul de ipostaze.

Sistine este extrem de provocatoare și se pozează adeseori în costum de baie și ținute sumare.

Sophia este și ea înnebunită să-și arate atuurile fizice în tot felul de ținute și postaze.

Scarlet este cea mai „cumințică” în ceea ce privește imaginile pe care le postează în meiul online.

Sylvester Stallone, în vârstă de 72 de ani, este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de filme de acțiune de la Hollywood. Starul are trei mariaje la activ. În anul 1976, actorul s-a căsătorit cu Sasha Czack, de care a divorțat în anul 1985. Din mariajul acesta au rezultat doi copii: Sage, care a încetat din viață la 36 de ani, și Seargeoh. După divorț, Sylvester Stallone s-a însurat cu Brigitte Nielsen, în anul 1985, dar au divorțat după doi ani. În 1997, starul hollywoodian s-a căsătorit cu Jennifer Flavin, împreună cu care are trei fete: Sophia, Sistine și Scarlet.

Citește și: INTERVIU | John Kruzel, expert de fact-checking la PolitiFact, despre manipularea prin media: „Știrile false mizează pe emoții și încearcă să elimine gândirea rațională prin provocare”

 

Close
Închide
  Close