MENIU CAUTĂ
10 Iul. 2018 17:53

Cât va dura relația lui Tristan Tate cu Bianca Drăgușanu. „Când va fi convinsă că poate puncta decisiv, Tristan va fi istorie”

Distribuie

Multă lume se întreabă cât va dura povestea de iubire dintre Bianca Drăgușanu și Tristan tate. Un cunoscut jurnalist de la noi a spus lucrurilor pe nume.

Prezentatorul de televiziune Cristi Brancu a acordat un interviu pentru dcnews.ro, în care a fost întrebat despre povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și noul ei iubit, Tristan Tate.

Jurnalistul a explicat cât va dura povestea de dragoste dintre cei doi, după părerea sa.

„Nu am idee. Cât va dori Bianca Drăgușanu. Ea deține arsenalul cel mai complex de zăpăcire a unui bărbat, cât poftește ea. Oricum, nu foarte mult. Când Bianca va fi convinsă că poate puncta decisiv' cu un bărbat care să aibă fizicul lui Slav, firea de bad boy' a lui Mutu și banii lui Cristi Borcea, Tristan va fi istorie”, a spus Cristi Brancu.

Întrebat dacă Victor Slav era potrivit pentru Bianca Drăgușanu, Cristi Brancu a afirmat:

„Dacă a existat un om pe lumea asta care să-și ofere sufletul pentru a-i vindeca angoasele Biancăi, acesta e Victor Slav. Să oferi atâta iubire și să primești atât de puțin, ca iubire, ce trist…Sigur, mai există copilul, care e darul suprem…Dar copilul, pentru Bianca, e un asset'. O investiție în imagine.

Și nu, Victor nu e potrivit, pentru că, repet, nu o poate incita mental, cu gesturi de tip dur. Și, să nu uităm, că Bianca a spus-o prin interpuși: ea crede că el nu-și poate permite financiar creșterea acestui copil. Dacă Victor era mai bogat, ei, da, era altceva…”.

Bianca Drăgușanu a apărut pentru prima oară la TV în urmă cu ani, la emisiunea Din Dragoste, pe care o prezenta Mircea Radu. A devenit cunoscută în lumea mondenă după ce s-a aflat de relația sa cu designerul Cătălin Botezatu. Ulterior, a avut o relație cu fostul fotbalist Adrian Cristea. Bianca Drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou de curând. În prezent, vedeta de televiziune și-a găsit liniștea în brațele unui tânăr plin de bani, Tristan Tate.


Citește și: Libertatea, o copertă de colecție: lista celor mai puternici dușmani ai Laurei Kovesi!


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Maria Ciobanu e conștientă că i s-a degradat vocea. „Ăsta e cursul vieții”
Comentarii